Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Πέντε βραβεία TUI για τον Όμιλο H Hotels Collection - Hatzilazarou Group

Τατιάνα Ρόκου - 22 January 2020, 13:10

Ο Όμιλος H Ηotels Collection, που ξεκίνησε το 1993, αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που dιαθέτει 6 ξενοδοχεία στη νότια Ρόδο με συνολική δυναμικότητα άνω των 2.150 δωματίων.


Πέντε βραβεία απέσπασε για ακόμη μια φορά ο Όμιλος H Hotels Collection για τρία ξενοδοχεία του από την TUI. Το πολυτελές ξενοδοχείο Mayia Exclusive Resort & Spa, κατάφερε να αποσπάσει μετά τη λειτουργεία της πρώτης ολοκληρωμένης σεζόν του το βραβείο TUI Holly 2020. Το βραβείο αυτό αποτελεί την υψηλοτερη διάκριση που χορηγείται σε ένα ξενοδοχείο συνεργαζόμενο με το πρακτορείο. Με μια σειρά από απαιτιτικά κριτίρια, προσοχή στη λεπτομέρεια, αλλά και άψογη εξυπηρέτηση, η TUI ξεχωρίζει μόλις 100 ξενοδοχεία παγκοσμίως για την απονομή αυτών των βραβείων ως σύμβολο πρώτης τάξεως διαχείρισης και παροχών.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και το δεύτερο κατά σειρά βραβείο, το TUI Top Quality Award 2020. Ένα βραβείο κύρους που προκύπτει από κριτίρια, όπως η υψηλή βαθμολογία από τους επισκέπτες αλλά και ο επιτυχής έλεγχος ασφαλείας.


Το Princess Andriana Resort & Spa.

Με τη σειρά του, το δημοφιλές Princess Andriana Resort & Spa απέσπασε αντίστοιχα δύο βραβεία.

Το TUI Environmental Champion 2020 απονέμεται στα ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν για τα περιβαλλοντικά, οικολογικά και κοινωνικά πρότυπα εξαιρετικής ποιότητας.

Αντίστοιχα, το Princess Andriana Resort & Spa απέσπασε για ακόμα μια χρονιά το βραβείο TUI Top Quality Award 2020.


Το Rodos Princess Beach Hotel.

Το πέμπτο βραβείο της TUI για τον όμιλο απέσπασε το Rodos Princess Beach Hotel. To βραβείο TUI Family Champion 2020 δίνεται στα πιο φιλικά προς την οικογένεια ξενοδοχεία, επιβεβαιώνοντας τα υψηλά κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας που εξασφαλίζει το ξενοδοχείο στις οικογένειες που το εμπιστεύονται.

Ο Όμιλος H Ηotels Collection, που ξεκίνησε το 1993, αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως στόχο να προσφέρει τη γνήσια ελληνική φιλοξενία. Διαθέτει 6 ξενοδοχεία στη νότια Ρόδο με συνολική δυναμικότητα άνω των 2.150 δωματίων και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και ανάγκες του κάθε επισκέπτη.
Στη φωτογραφία, το πολυτελές ξενοδοχείο Mayia Exclusive Resort & Spa.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top