Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήFinikia Residence: Μια αναπαλαιωμένη 'κάναβα' στη Σαντορίνη στο χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels
Ξενοδοχεία

Finikia Residence: Μια αναπαλαιωμένη 'κάναβα' στη Σαντορίνη στο χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels

Το ακίνητο στο παρελθόν φιλοξενούσε μια παραδοσιακή 'κάναβα', η οποία στέγαζε οικοτεχνίες παραγωγής κρασιού και παράλληλα λειτουργούσε ως κατάστημα πώλησης κρασιού και ως φούρνος. Σήμερα, ο χώρος έχει μετατραπεί σε αυτόνομη εξοχική κατοικία και studio, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι έξι άτομα.

Δημιουργώντας συνεχώς νέες εμπειρίες αυθεντικής φιλοξενίας, η αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels προσθέτει ένα ακόμη ακίνητο υψηλής ιστορικής και αρχιτεκτονικής αξίας στο χαρτοφυλάκιό της στη Σαντορίνη. Πρόκειται για το Finikia Residence, στη συνοικία Φοινικιά της Σαντορίνης, κοντά στην Οία.

Πιστό στη διαχρονική φιλοσοφία των Aria Hotels, το ακίνητο διαθέτει πλούσια ιστορία. Στο παρελθόν φιλοξενούσε μια παραδοσιακή “κάναβα”, η οποία στέγαζε οικοτεχνίες παραγωγής κρασιού και παράλληλα λειτουργούσε ως κατάστημα πώλησης κρασιού και ως φούρνος. Σήμερα, ο χώρος έχει μετατραπεί σε αυτόνομη εξοχική κατοικία και studio, που o επισκέπτης μπορεί να ενοικιάσει ανεξάρτητα ή συνδυαστικά, ως ενιαίο ακίνητο που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι έξι άτομα.

Η κατοικία αποτελεί ιδανική επιλογή για απαιτητικούς επισκέπτες και έχει ανακαινιστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια, φέροντας επιρροές και στοιχεία από διαφορετικούς πολιτισμούς, με σπάνια κομμάτια και αντικείμενα που έχουν συλλεχθεί από τα ταξίδια παλιών καπεταναίων.

Το Finikia Main House είναι εύκολα προσβάσιμο και μπορεί να προσφέρει ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης σε έως και 4 άτομα. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ευρύχωρο καθιστικό με δύο καναπέδες-κρεβάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν δύο άτομα και τζάκι. Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του είναι η εσωτερική του αυλή που προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα, καθώς και η ευρύχωρη βεράντα με τζακούζι  που προσφέρει θέα  στα 7 γειτονικά νησιά (Φολέγανδρος, Σίκινος, Ίος, Ηράκλεια, Σχοινούσα, Κουφονήσια, Αμοργός).

Η δεύτερη κατοικία, το Finikia Studio, είναι απόλυτα αυτόνομη και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δύο άτομα. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού με ντους και ξεχωριστό WC.

Το Aria Hotels διαθέτουν πολυάριθμα boutique ξενοδοχεία και βίλες σε προορισμούς μοναδικής φυσικής ομορφιάς σε όλη την Ελλάδα. Σε συνέχεια της πρόσφατης εγκατάστασής τους και στην Ισπανία, οι επισκέπτες των Aria Hotels θα μπορούν σύντομα να δοκιμάσουν μια νέα γεύση αυθεντικής φιλοξενίας και εκτός Ελλάδας. Οι τοποθεσίες των Aria Hotels επιλέγονται για να προσελκύσουν απαιτητικούς ταξιδιώτες που αναζητούν αυθεντικές εμπειρίες διαμονής σε ξεχωριστά καταλύματα.

Τα Aria Hotels είναι μια οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών (θυγατρική του οικογενειακού Ομίλου Libra), που πρεσβεύουν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία σε πολλαπλούς προορισμούς στην Ελλάδα: στην Αθήνα (Πλάκα – Σύνταγμα), στην Κρήτη (Παλιό Λιμάνι, Χανιά – Αποκόρωνας, Χανιά –  Ηράκλειο – Λασίθι), στις Κυκλάδες (Κίμωλο – Μήλο –  Μύκονο – Σαντορίνη –  Σέριφο – Σίφνο), στην Ήπειρο (Ζαγοροχώρια), στην Πελοπόννησο (Καρδαμύλη) και στις Σποράδες (Σκιάθος).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024