Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΣυνεργασία της IWC Schaffhausen με τη Solaris Yachts
Yachting

Συνεργασία της IWC Schaffhausen με τη Solaris Yachts

Οι πελάτες της Solaris είχαν εδώ και πολλά χρόνια, τη δυνατότητα να προμηθεύονται μια ειδική έκδοση των ρολογιών της IWC. Με τη νέα αυτή συνεργασία, τους προσφέρεται η δυνατότητα να τοποθετήσουν στα σκάφη τους μετεωρολογικά όργανα σχεδιασμένα με το κλασικό στυλ της IWC.

Η IWC Schaffhausen και η Solaris Yachts ανακοινώνουν τη νέα συνεργασία τους, με σημείο εκκίνησης την Düsseldorf 2020, τη μεγαλύτερη έκθεση σκαφών και θαλάσσιων σπορ στον κόσμο. Τον ελβετικό Οίκο Υψηλής Ωρολογοποιίας και την ιταλική κατασκευάστρια πολυτελών σκαφών, ενώνουν το πάθος για το εξαιρετικό design και την τεχνική αρτιότητα, ενώ στόχοι τους είναι η ποιότητα, η απόδοση και η μεγάλη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους.

Η Solaris Yachts εκφράζει τόσο το αθλητικό πνεύμα όσο και την κομψότητα της ιστιοπλοΐας. Εδρεύει στην Aquileia, στις ακτές της Λιμνοθάλασσας της Βενετίας, και κατασκευάζει ιστιοπλοϊκά σκάφη που ταξιδεύουν στους ωκεανούς, από τη δεκαετία του 1970. Τα σκάφη της χαρακτηρίζονται από εξαιρετικό design και μοναδική ιστιοπλοϊκή απόδοση, θέτοντας νέα στάνταρντ στα σπορ σκάφη αναψυχής. Η Solaris συνδυάζει λύσεις υψηλής τεχνολογίας, όπως τα σύνθετα υλικά από ανθρακονήματα και υαλονήματα, με την παραδοσιακή ναυπηγική διαδικασία. Η ιταλική εταιρεία επίσης ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις της σχεδίασης εσωτερικών χώρων, δημιουργώντας καμπίνες που εντυπωσιάζουν μέχρι και στην παραμικρή τους λεπτομέρεια εφαρμόζοντας άψογη, υψηλής ποιότητας κατασκευαστική τεχνική και εκλεπτυσμένη ξυλουργική.

“Η ιστιοπλοΐα και η ναυσιπλοΐα αποτελούν κομμάτι του κόσμου της IWC από τη δεκαετία του 1980” αναφέρει ο Christoph Grainger-Herr, CEO της IWC Schaffhausen. “Στη Solaris βρήκαμε τον ιδανικό συνεργάτη για να ζωντανέψουμε αυτόν τον κόσμο”.

Οι πελάτες της Solaris είχαν εδώ και πολλά χρόνια, τη δυνατότητα να προμηθεύονται μια ειδική έκδοση των ρολογιών της IWC. Με τη νέα αυτή συνεργασία, τους προσφέρεται η δυνατότητα να τοποθετήσουν στα σκάφη τους μετεωρολογικά όργανα σχεδιασμένα με το κλασικό στυλ της IWC. Τα βαρόμετρα, υγρόμετρα, θερμόμετρα και ρολόγια περιλαμβάνουν τα ίδια χαρακτηριστικά και τον εύκολο τρόπο ανάγνωσης που συναντώνται στα περισσότερα καντράν των ρολογιών της IWC.

“Κατασκευάζουμε σκάφη εστιάζοντας στο design, την ποιότητα, την αξιοπιστία, τη λειτουργική απόδοση και τη μεγάλη διάρκεια ζωής για περισσότερα από 40 χρόνια” εξηγεί ο Paolo Buonvicini, συνιδιοκτήτης της Solaris Yachts. “Αυτές τις αξίες επίσης εκπροσωπεί και η IWC. Με χαρά προσκαλούμε στο κατάστρωμα το νέο συνεργάτη μας”.

Περισσότερα κοινά project μεταξύ της IWC Schaffhausen και της Solaris Yachts, έχουν ήδη σχεδιαστεί για αυτόν το χρόνο και θα ανακοινωθούν σύντομα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024