Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Συνεργασία της Discover the World με την Hotels.com

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Ιανουάριος 2020, 14:03

Η νέα, εκπαιδευμένη εμπορική ομάδα της Discover the World έχει ήδη έρθει σε επαφή με τα τουριστικά γραφεία της χώρας για τη διασύνδεση (interface) των γραφείων.


Η εταιρεία Discover the World υλοποίησε ακόμη μια σημαντική συνεργασία με την Hotels.com, αποκλειστικά για τα γραφεία ταξιδιών της ελληνική αγοράς (B2B). Η νέα, εκπαιδευμένη εμπορική ομάδα της Discover the World έχει ήδη έρθει σε επαφή με τα τουριστικά γραφεία της χώρας για τη διασύνδεση (interface) των γραφείων, με σκοπό την πιο γρήγορη και εύκολη εξυπηρέτησή τους.

Η Hotels.com είναι κορυφαίος παροχέας ξενοδοχειακών καταλυμάτων παγκοσμίως, προσφέροντας υπηρεσίες κρατήσεων μέσω του δικτύου της που αποτελείται από μεταφρασμένες ιστοσελίδες και τηλεφωνικά κέντρα. Η Hotels.com προσφέρει στους ταξιδιώτες μια από τις ευρύτερες επιλογές καταλυμάτων στο δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων τόσο ανεξάρτητων ξενοδοχείων όσο και μεγάλων ξενοδοχειακών αλυσίδων, καθώς και ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων, σε περισσότερες από εκατοντάδες χιλιάδες μονάδες ανά τον κόσμο. Η εταιρεία προσφέρει μια αστείρευτη αγορά για τιμές ξενοδοχείων, παροχές και διαθεσιμότητα, και επίσης ειδικεύεται στο να παρέχει στους ταξιδιώτες καταλύματα κατά τη διάρκεια περιόδων χωρίς διαθεσιμότητα.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top