Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Βραβεύσεις

Tourism Awards 2020: Οι ποιοτικές εκπλήξεις της φετινής διοργάνωσης

Τατιάνα Ρόκου - 24 Ιανουάριος 2020, 14:47

Στο διαγωνιστικό τμήμα των Tourism Awards, η διαδικασία της υποβολής υποψηφιοτήτων στις 14 ενότητες βράβευσης συνεχίζεται μέχρι την 31η Ιανουαρίου.


Στις τοπικές κοινότητες και στις ομάδες εθελοντών που βελτιώνουν με τις δράσεις τους την εμπειρία του επισκέπτη στον τόπο τους είναι αφιερωμένα τα τιμητικά βραβεία των φετινών Tourism Awards.

Τα τιμητικά βραβεία αποτελούν κεντρικό στοιχείο της φιλοσοφίας των Tourism Awards και έχουν αναγνωρίσει το έργο ανθρώπων και ομάδων που προσδίδουν ξεχωριστή ποιότητα στον ελληνικό τουρισμό.

Η φετινή εστίαση έχει ως στόχο να αναδείξει διοργανώσεις και πρωτοβουλίες που ζωντανεύουν απομακρυσμένα ή και ξεχασμένα σημεία της Ελλάδας και είναι ενδεικτική της δέσμευσης των Tourism Awards να επιβραβεύουν την ποιότητα και την καινοτομία σε όλο το φάσμα του τουρισμού.

Στο διαγωνιστικό τμήμα των Tourism Awards, η διαδικασία της υποβολής υποψηφιοτήτων στις 14 ενότητες βράβευσης συνεχίζεται μέχρι την 31η Ιανουαρίου. Ιδιαίτερα έντονος προβλέπεται ο ανταγωνισμός για το platinum βραβείο που θα απονεμηθεί στην κορυφαία σε βαθμολογία υποψηφιότητα κάθε ενότητας.

Η τελετή απονομής των Tourism Awards 2020 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου στο Θέατρο Παλλάς, στην Αθήνα.

Επισκεφτείτε σήμερα την ιστοσελίδα των βραβείων (www.tourismawards.gr) και κατεβάστε τις πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες και τους όρους συμμετοχής για να προετοιμάσετε εγκαίρως την υποψηφιότητά σας.

Τα Tourism Awards διοργανώνει το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΣΕΤΕ. Χρυσός χορηγός των Tourism Awards 2020 είναι το Ekdromi.gr, χορηγός της κατηγορίας Travel η Minoan Lines, υποστηρικτής ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και χορηγοί επικοινωνίας οι: Travel Daily News, Capital.gr, Economia, Έθνος, GTP και news247.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top