Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Porto Kea Suites Luxury Hotel & Spa ανοίγει τον Ιούνιο στην Κέα
Ξενοδοχεία

Το Porto Kea Suites Luxury Hotel & Spa ανοίγει τον Ιούνιο στην Κέα

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στο κόλπο του Βουρκαριού, στην είσοδο του παραθαλάσσιου οικισμού.

Το νέο 5στερο ξενοδοχείο της εταιρείας Elixos Hotels, Porto Kea Suites Luxury Hotel & Spa θα ανοίξει τις πόρτες του να υποδεχθεί τους επισκέπτες τον Ιούνιο του 2020 στη Κέα (Τζια). Το κατάλυμα διαθέτει 24 σουίτες, εκ των οποίων οι εννέα έχουν την δική τους πισίνα. Η επικλινής τοποθέτηση του, επιτρέπει σε όλες τις σουίτες να έχουν αμφιθεατρική θέα στον όρμο του Βουρκαριού. Ακόμα παρέχει εστιατόρια, bar, εξωτερική κεντρική πισίνα και spa με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα. Ο διακεκριμένος αρχιτέκτονας κ. Θανάσης Κυρατσούς έχει κάνει το σχεδιασμό, δίνοντας προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στο κόλπο του Βουρκαριού, στην είσοδο του παραθαλάσσιου οικισμού. Το Βουρκάρι σφύζει από ζωή τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς είναι το επίκεντρο της διασκέδασης με εστιατόρια, bar και την γραφική μαρίνα με τα yacht και τα ιστιοπλοϊκά.

Στην “οικογένεια” της Elixos Hotels ανήκει και το Porto Kea Suites που βρίσκεται στο λιμάνι του νησιού, την Κορησσία. Τα δύο ξενοδοχεία απέχουν μεταξύ τους τρία λεπτά με το αυτοκίνητο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024