Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Ο Οδ. Ψαρρής νέος διευθυντής Marketing στο Neptune Hotels στην Κω

Τατιάνα Ρόκου - 28 Ιανουάριος 2020, 10:19

Ο κ. Ψαρρής προέρχεται από το Greco Philia Hotel Boutique στη Μύκονο και τον Όμιλο H Hotels Collection Hatzilazarou Group στη Ρόδο.


Ο κ. Οδυσσέας Ψαρρής αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή Marketing στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Neptune Hotels στην Κω. Προερχόμενος από το Greco Philia Hotel Boutique στη Μύκονο και τον Όμιλο H Hotels Collection Hatzilazarou Group στη Ρόδο, συνεχίζει την παρουσία του στον κλάδο του τουρισμού.

Σχετικά με την ανάληψη των καθηκόντων του δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στην επιτυχημένη ομάδα του Neptune Hotels, Convention Centre & Spa. Στόχος μου είναι να βοηθήσω στην ακόμη πιο άρτια φιλοξενία των επισκεπτών του ξενοδοχείου και την ανάδειξη του εξαιρετικού ξενοδοχειακού προϊόντος του Neptune Hotels. Το ξενοδοχείο διαθέτει 649 πολυτελή δωμάτια για ονειρικές διακοπές, 5 εστιατόρια για γαστρονομικές απολαύσεις και 7 bar που ανεβάζουν τον καλοκαιρινό πήχη της διασκέδασης.

Σε συνδυασμό με τις αποκλειστικές συνεργασίες που εξασφαλίζει το ξενοδοχείο για τους επισκέπτες του, όπως είναι το Real Madrid Foundation Campus Experience στο οποίο τα παιδιά μπορούν να χαρούν το ποδόσφαιρο και να απολαύσουν μια επαγγελματική προπονητική καθοδήγηση, κάνουν το ξενοδοχείο να αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές για διακοπές στην Ελλάδα”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top