Τελευταία νέα
ΑρχικήΟ Οδ. Ψαρρής νέος διευθυντής Marketing στο Neptune Hotels στην Κω
Ξενοδοχεία

Ο Οδ. Ψαρρής νέος διευθυντής Marketing στο Neptune Hotels στην Κω

Ο κ. Ψαρρής προέρχεται από το Greco Philia Hotel Boutique στη Μύκονο και τον Όμιλο H Hotels Collection Hatzilazarou Group στη Ρόδο.

Ο κ. Οδυσσέας Ψαρρής αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή Marketing στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Neptune Hotels στην Κω. Προερχόμενος από το Greco Philia Hotel Boutique στη Μύκονο και τον Όμιλο H Hotels Collection Hatzilazarou Group στη Ρόδο, συνεχίζει την παρουσία του στον κλάδο του τουρισμού.

Σχετικά με την ανάληψη των καθηκόντων του δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στην επιτυχημένη ομάδα του Neptune Hotels, Convention Centre & Spa. Στόχος μου είναι να βοηθήσω στην ακόμη πιο άρτια φιλοξενία των επισκεπτών του ξενοδοχείου και την ανάδειξη του εξαιρετικού ξενοδοχειακού προϊόντος του Neptune Hotels. Το ξενοδοχείο διαθέτει 649 πολυτελή δωμάτια για ονειρικές διακοπές, 5 εστιατόρια για γαστρονομικές απολαύσεις και 7 bar που ανεβάζουν τον καλοκαιρινό πήχη της διασκέδασης.

Σε συνδυασμό με τις αποκλειστικές συνεργασίες που εξασφαλίζει το ξενοδοχείο για τους επισκέπτες του, όπως είναι το Real Madrid Foundation Campus Experience στο οποίο τα παιδιά μπορούν να χαρούν το ποδόσφαιρο και να απολαύσουν μια επαγγελματική προπονητική καθοδήγηση, κάνουν το ξενοδοχείο να αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές για διακοπές στην Ελλάδα”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024