Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική ασφάλιση

Νέο πρόγραμμα 'Groupama BnB' για βραχυχρόνιες μισθώσεις με μακροχρόνια εξασφάλιση

Τατιάνα Ρόκου - 28 Ιανουάριος 2020, 11:02

Με το Groupama BnB καλύπτεται η ευθύνη του ασφαλιζόμενου για αποζημίωση σωματικών βλαβών ή/και υλικών ζημιών τρίτων, όσον αφορά σε περιστατικά που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της βραχυχρόνιας μίσθωσης.


Η Groupama Ασφαλιστική δημιουργεί το νέο πρόγραμμα Γενικής Αστικής Ευθύνης Τουριστικής Κατοικίας “Groupama BnB”, το οποίο απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν επιλέξει τη βραχυχρόνια μίσθωση του ακινήτου τους ως μία επιπλέον πηγή εισοδήματος.

Μέσω του προγράμματος, η Groupama Ασφαλιστική βοηθά τους ιδιοκτήτες τέτοιων ακινήτων να αντιμετωπίσουν απρόβλεπτες καταστάσεις, εξασφαλίζοντας ότι θα ανταπεξέλθουν σε αυτές χωρίς να διαταραχθεί η προσωπική οικονομική τους κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα, καλύπτεται η ευθύνη του ασφαλιζόμενου για αποζημίωση σωματικών βλαβών ή/και υλικών ζημιών τρίτων, όσον αφορά σε περιστατικά που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Η Groupama Ασφαλιστική, με το νέο πρόγραμμα “Groupama BnB”, καλύπτει προαιρετικά τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν από τον ενοικιαστή στο ακίνητο. Πλέον, με πολύ προσιτό κόστος, κάθε ιδιοκτήτης ακινήτου θα απολαμβάνει ολοκληρωμένη προστασία για το ακίνητό του, ενώ, στην περίπτωση που θα χρειαστεί, η Groupama Ασφαλιστική εγγυάται γρήγορη εκτίμηση ζημιών και άμεση καταβολή της αποζημίωσης.

Το “Groupama BnB” ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες προκλήσεις και επιταγές, αποτελεί κατά την ίδια την εταιρεία, “ιδανικό συνδυασμό πολλαπλών καλύψεων για κάθε αναπάντεχο περιστατικό που μπορεί να προκύψει κατά τη βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτου”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top