Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΟ Άγγελος Σαμόλης νέος Sales Manager στο Sunny Greece
Τουριστικά γραφεία

Ο Άγγελος Σαμόλης νέος Sales Manager στο Sunny Greece

Η συνεργασία με το Sunny Greece ξεκίνησε στις 2 Ιανουαρίου 2020.

Ο κ. Άγγελος Σαμόλης ανέλαβε καθήκοντα Sales Manager στο τουριστικό γραφείο Sunny Greece. Τα καθήκοντά του περιλαμβάνουν πωλήσεις και ανάπτυξη νέων συνεργασιών (εθνικών και διεθνών), καθώς και ανάπτυξη τμημάτων MICE και τουρισμού πολυτελείας.

ο κ. Σαμόλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972 και είναι απόφοιτος του Τεχνολογικό Ινστιτούτο Πάτρας. Ξεκίνησε την καριέρα του ως ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχεία πόλεως – resort. Οι δεξιότητές του ενισχύθηκαν με την ένταξή του στη βιομηχανία των πρακτορείων. Συνεργάστηκε με εταιρείες, όπως η TUI και η Carlson στο τμήματα MICE και διαχειρίστηκε εκδηλώσεις για εταιρείες, όπως οι Pfizer, Astra, Bristol, Bayern, Wincor-Nixdorf, Mercedes-Benz και Nokia. Ως πρωτοποριακό πνεύμα είναι κατέχος δύο διεθνών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, υλοποιώντας μια εκ αυτών προβάλλοντας τον ελληνικό τουρισμό παγκοσμίως. Ασχολήθηκε με την ανάπτυξη δημοσίων σχέσεων και δεξιοτήτων πωλήσεων μέσω διεθνών εκθέσεων, πωλήσεων “πόρτα-πόρτα”. Επιχειρηματικά εμπλέκεται με συμβουλευτικές υπηρεσίες και διαπραγματεύσεις, ενώ τελευταίο επιτυχημένο εγχείρημά του είναι η εμπλοκή με την ναυτιλιακή βιομηχανία και την ανάπτυξη συνεργασιών για τουριστικές υπηρεσίες, με περισσότερες από 20 ναυτιλιακές εταιρείες.

“Ολοκληρώνοντας σχεδόν 25 χρόνια στον τουρισμό συνεργαζόμενος με μεγάλους οργανισμούς και διεθνείς εταιρείες, επέλεξα να συνεργαστώ με μια πιο οικογενειακή επιχείρηση, με έναν εξειδικευμένο πράκτορα. Μια αξιόπιστη εταιρεία με 40 χρόνια ιστορίας και μεγάλο ενδιαφέρον για διαφοροποίηση”, αναφέρει ο ίδιος. “Όλοι βλέπουμε τώρα ότι το μέλλον του παγκόσμιου τουρισμού είναι ζοφερό και δύσκολο. Οι μεγάλες εταιρείες θα γίνουν μεγαλύτερες με τον κίνδυνο από ξαφνικές καταρρεύσεις, όπως η Thomas Cook. Οι εταιρείες μεσαίου μεγέθους βιώνουν την πίεση, καθώς το μέγεθός τους δεν τους επιτρέπει να ανταγωνίζονται με τους μεγαλύτερους και το υψηλό κόστος τους δεν τους επιτρέπει πλέον να παραμείνουν βιώσιμοι.

Το μέλλον είναι στις μικρές επιχειρήσεις, στους ‘ειδικούς’ και τους ‘εξειδικευμένους’. Η γεωπολιτική αποσταθεροποίηση της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Ευρώπης υποχρεώνει τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις να παραμείνουν απλά ως φυσική παρουσία και να αποφύγουν τις επενδύσεις παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι το τελευταίο ευρωπαϊκό σύνορο παρά το τεράστιο οικονομικό ενδιαφέρον. Η απόφασή μου να συνεργαστώ με την Sunny Greece και ειδικά με τον κ. Δημήτρη Βάη ήρθε την κατάλληλη στιγμή και μας κάνει όλους ευτυχείς. Εκεί που η ιστορία συναντά το μέλλον!”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024