Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η ρωσική Aeroflot η πιο συνεπής διεθνής αεροπορική εταιρεία για το 2019

Τατιάνα Ρόκου - 28 Ιανουάριος 2020, 14:30

Με επιδόσεις συνέπειας σε πραγματικό χρόνο 82,45%, η Qatar Airways διατηρεί τη θέση της στην κορυφή στη Μέση Ανατολή και την Αφρική για πέμπτη συνεχή χρονιά.


Η μελέτη Cirium On-Time Performance Review 2019 παρέχει μία πλήρη κατάταξη των πλέον συνεπών αεροπορικών εταιρειών και αερολιμένων παγκοσμίως ανά μέγεθος και περιοχή, για 11η συνεχή χρονιά.Η έρευνα για το 2019 αποκάλυψε ότι η ρωσική Aeroflot είναι η πιο συνεπής διεθνής αεροπορική εταιρεία με το 86,68% των πτήσεών της να είναι στην ώρα του. Η ιαπωνική All Nippon Airlines (ANA) κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 86,26%. Οι αεροπορικές εταιρείες ANA και Japan Airlines (JAL) ήταν αμφότερες κοντά στην κορυφή, παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπισαν από τυφώνες τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2019. Μάλιστα, η απόδοση της ANA αυξήθηκε από 84,20% το 2018 σε 86,26% το 2019. Ο πρώην νικητής της κατάταξης του περασμένου έτους, η Delta Air Lines κατέλαβε την τρίτη θέση με 85,69%. Η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία παγκόσμιου δικτύου ήταν η εταιρεία LATAM Airlines της Λατινικής Αμερικής με 86,67% των πτήσεων να φτάνουν στην ώρα τους.Το 2018, η LATAM Airlines είχε καταλάβει τη 10η θέση στην κατηγορία Παγκόσμιου Δικτύου με απόδοση 79,99% και στη συνέχεια ανέβηκε στην κορυφή της λίστας το 2019. Με επιδόσεις συνέπειας σε πραγματικό χρόνο 82,45% σε mainline και δίκτυο, η Qatar Airways διατηρεί τη θέση της στην κορυφή στη Μέση Ανατολή και την Αφρική για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Στη Βόρεια Αμερική, η Delta Air Lines εξακολούθησε να αποδίδει κορυφαία απόδοση σε συνέπεια για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με 99,36% σε ολόκληρο το δίκτυό της, αποτέλεσμα της επιτυχίας του προγράμματός της να μειώσει σημαντικά τις ακυρώσεις.

The Cirium On-Time Performance Review 2019
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top