Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαΒράβευση της SuitePad στα βραβεία 2020 Hotel Tech Awards
Τεχνολογία

Βράβευση της SuitePad στα βραβεία 2020 Hotel Tech Awards

Η εταιρεία διακρίθηκε ως η καλύτερη στην κατηγορία Best Guest Room Tablet.

H SuitePad κέρδισε τον διαγωνισμό στα βραβεία 2020 Hotel Tech Awards στην κατηγορία Best Guest Room Tablet και Best Place To Work In Hotel Tech.

Το HotelTechReport.com είναι το πιο έγκυρο και αξιόπιστο site για τους επαγγελματίες της ξενοδοχειακής αγοράς σχετικά με τα νέα τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες στον ξενοδοχειακό τομέα. Τα HotelTechAwards χρησιμοποιούν ένα μοναδικό και ανεξάρτητο σύστημα βαθμολόγησης που βασίζεται αποκλειστικά σε σχόλια πελατών. Αυτό είναι που καθιστά ακόμα πιο σημαντικό το γεγονός ότι η SuitePad κέρδισε αυτά τα δύο αξιόλογα βραβεία.

Η SuitePad συγκέντρωσε 4,8 στα 5, ως μέσο όρο από βαθμολογίες πελατών της, και ένα ποσοστό σύστασης 95% από 62 κριτικές, ενισχύοντας τη θέση της ως η καλύτερη λύση για ένα ξενοδοχείο.

Μεταξύ άλλων, οι περισσότεροι ξενοδόχοι σχολίασαν θετικά τον τρόπο με τον οποίο η SuitePad τους επέτρεψε να αυξήσουν τα έσοδά τους, τη δυνατότητα να ενημερώνουν του επισκεπτες τους για τις υπηρεσίες που παρέχουν και επαίνεσαν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και εξυπηρέτησης από την ομάδα της SuitePad.

Επιπλέον, η SuitePad κατατάχθηκε επίσης Νο1 στην κατηγορία Best Place To Work In Hotel Tech 2020! Αυτή η βράβευση δείχνει ότι η SuitePad εκτιμά την ευημερία των υπαλλήλων της και καταλαβαίνει ότι η ικανοποίησή τους συμβάλλει σημαντικά στη συνολική επιτυχία της. Η ομάδα της SuitePad θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που την εμπιστεύτηκαν και που συνέβαλαν στο να βραβευτεί στα 2020 Hotel Tech Awards.

Η  SuitePad είναι κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ψηφιακής επικοινωνίας επισκεπτών για την ξενοδοχειακή αγορά. Η εταιρεία που εδρεύει στο Βερολίνο ιδρύθηκε το 2012 και έχει μια ομάδα άνω των 60 εργαζομένων.

Τα SuitePad tablets είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα δωμάτια καταλυμάτων. Παρέχουν ολοκληρωμένη πληροφόρηση που φέρνει την ψηφιακή επικοινωνία μεταξύ ξενοδόχων και των καλεσμένων τους σε ένα εντελώς νέο επίπεδο παρέχοντας μια σύγχρονη εμπειρία για τους επισκέπτες. Πέρα από την παροχή γενικών πληροφοριών σχετικά με το ξενοδοχείο, τις υπηρεσίες του και τη γύρω περιοχή, τα SuitePads χρησιμεύουν ως εργαλεία κράτησης για υπηρεσίες όπως Εστιατορια, Room Service, Spa, Transfers, Tours, Rent a car, Late Check Out και άλλες υπηρεσίες αύξησης πωλήσεων. Μέσω των πολύ επιτυχημένων Push Notifications τα καταλύματα έχουν επίσης άμεσο live feedback. Το κάθε SuitePad tablet έχει ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο τηλεόρασης και λειτουργεί και σαν τηλέφωνο. Η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών -η υπηρεσία παρέχεται και σα web based για καλύτερη εμπειρία από το κινητό- οδηγεί σε μείωση εκτυπώσεων και οικολογική ευαισθητοποίηση από πλευράς καταλυμάτων.

Η SuitePad εξυπηρετεί περισσότερα από 800 ξενοδοχεία σε 28 χώρες, που ανέρχονται σε πάνω από 50.000 δωμάτια παγκοσμίως.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024