Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδρια

Το 42ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ στις 25 Φεβρουαρίου στη Λευκωσία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 29 Ιανουάριος 2020, 11:44

Το γενικό θέμα του συνεδρίου είναι 'Streamlining our Vision for Cyprus Tourism in the Next Decade', ενώ key-note εισηγητής του συνεδρίου θα είναι ο υφυπουργός Τουρισμού, κ. Σαββας Περδίος.


Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων διοργανώνει το 42ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνεδριό του την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia (τέως Hilton Park) στη Λευκωσία.

Το γενικό θέμα του συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική και ελληνική γλώσσα (με αυτόματη μετάφραση από την ελληνική στην αγγλική για τους ξένους σύνεδρους), είναι “Streamlining our Vision for Cyprus Tourism in the Next Decade” (“Ευθυγραμμίζοντας το όραμά μας για τον κυπριακό τουρισμό στην επόμενη δεκαετία”) και υποδιαιρείται στις ακόλουθες έξι παρουσιάσεις:
1. TUI Europe - Το όραμά μας για την Κύπρο την επόμενη δεκαετία.
2. Το όραμα της Hermes Airports για την Κύπρο.
3. Hotelbeds - Έκθεση προορισμού και μελλοντικές προοπτικές.
4. Παρουσίαση STR για τη συγκριτική αξιολόγηση στατιστικών των ξενοδοχείων, της βιομηχανίας και του προορισμού.
5. Βιωσιμότητα μέσω προτύπων στον ξενοδοχειακό και τουριστικό κλάδο.
6. Αλλάζουμε προτού μας επιβληθεί!

Key-note Εισηγητής του συνεδρίου θα είναι ο υφυπουργός Τουρισμού, κ. Σαββας Περδίος.

Στις εργασίες του συνεδρίου θα συμμετάσχουν ως εισηγητές οι Ph. Iveson, Commercial Director, TUI Group, Fl. Blois, Regional Destination Marketing Manager, EMEA (Marketing & Communications), Π. Μυλωνά, Regional Manager, South Greece & Cyprus (Sourcing), Hotelbeds, N. Weisz, Senior Manager, Research and Analysis, STR, Αθ. Παναγιώτου, γενική διευθύντρια Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης και Μ. Κουρούπη, ανώτερη διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης, Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, Hermes Airports. Συντονιστής της συζήτησης / debate με τη συμμετοχή όλων των ομιλητών θα είναι ο κ. Β. Βραχίμης, συνέταιρος, Advisory-In charge of Data and Analytics Services της PwC Cyprus.

“Ενόψει των ευοίωνων προοπτικών στον τομέα του τουρισμού διεθνώς, αλλά και της αυξανόμενης αβεβαιότητας που τον χαρακτηρίζει τόσο σε σχέση με το Brexit, όσο και σε σχέση με τη γύρω περιοχή μας, των νέων προοπτικών που διανοίγονται για την τουριστική μας βιομηχανία, μετά και από την πρόσφατη εξαγγελία της νέας Εθνικής Στρατηγικής για τον Κυπριακό Τουρισμό και του ολοένα και πιο έντονου ανταγωνιστικού πεδίου που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, τόσο οι διακεκριμένοι ομιλητές, όσο και η ενδιαφέρουσα και επίκαιρη θεματολογία που θα καλύψει το Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ, αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό συνέδρων”, θεωρεί ο Σύνδεσμος. Το συνέδριο απευθύνεται στους ιδιοκτήτες, γενικούς διευθυντές και διευθυντικά στελέχη των ξενοδοχειακών μονάδων μελών του ΠΑΣΥΞΕ, καθώς και σε άλλους επαγγελματίες - ανώτατα στελέχη από τον ευρύτερο οικονομικό και εμπορικό τομέα του τόπου.

Το τελετουργικό μέρος του συνεδρίου θα προσφωνήσουν ο κ. Περδίος, ο ανώτερος εκτελεστικός σύμβουλος του Οίκου PwC Cyprus, κ. Ευγ. Ευγενίου, και ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Χ. Λοϊζίδης.

Παράλληλα με το συνέδριο θα λειτουργεί σε διπλανή Αίθουσα και η καθιερωμένη Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, που επίσης διοργανώνεται από τον ΠΑΣΥΞΕ για 28η κατά συνέχεια χρονιά, τα εγκαίνια της οποίας επίσης θα τελέσει ο υφυπουργός Τουρισμού. Στο πλαίσιο του συνεδρίου και της έκθεσης, ο Σύνδεσμος εκδίδει επίσης “Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών” με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και γενικά όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top