Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου οι βραβεύσεις 'Κύπρια Φιλοξενία'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 29 Ιανουάριος 2020, 14:04

Στόχος της προσπάθειας είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των αρίστων πρακτικών, ως παραδείγματα προς μίμηση, αλλά και η απόδοση της οφειλόμενης τιμής στους αρίστους του τουρισμού.


Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου ανακοινώνει ότι έχει θέσει υπό την αιγίδα του το θεσμό και την ετήσια τελετή βραβεύσεων “Κύπρια Φιλοξενία”, που για τη φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2020 και ώρα 5 μ.μ. στο ξενοδοχείο Αμαθούς στη Λεμεσό.

Οι βραβεύσεις αφορούν σε όλο το φάσμα της τουριστικής βιομηχανίας και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι απασχολούμενοι, νοουμένου ότι πληρούν τα κριτήρια που τίθενται. Στις κατηγορίες βραβεύσεων περιλαμβάνονται οι βέλτιστες πρακτικές εξυπηρέτησης, φιλοξενίας και επαγγελματικής κουλτούρας, ενώ πρόσφατα αποφασίστηκε και ανάλογη βράβευση για  φιλοξενία στον τομέα του αγροτουρισμού.

Στόχος της προσπάθειας είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των αρίστων πρακτικών, ως παραδείγματα προς μίμηση, αλλά και η απόδοση της οφειλόμενης τιμής στους αρίστους του τουρισμού.

Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου καλεί τους παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας να “αγκαλιάσουν” τον ετήσιο θεσμό και να τον εντάξουν στις πρακτικές τους, με σκοπό την ανάδειξη του προσωπικού και των επιχειρήσεων τους, αλλά και την καλλιέργεια προτύπων κυπριακής φιλοξενίας, με πολλαπλά θετικά οφέλη στον κυπριακό τουρισμό.

Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή υποψηφιοτήτων είναι άνευ κόστους και ολοκληρώνεται στις 31 Ιανουαρίου 2020.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top