Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαFNL Best Restaurant Awards 2020: Βράβευση της αριστείας στην ελληνική εστίαση
Εστίαση

FNL Best Restaurant Awards 2020: Βράβευση της αριστείας στην ελληνική εστίαση

Η τελετή απονομής των FNL Best Restaurant Awards 2020 θα πραγματοποιηθεί στις 3 Φεβρουαρίου, στο Ecali Club.

Θα καταφέρει κάποιο εστιατόριο να σπάσει, φέτος, το φράγμα των 3 αστεριών; Ποια θα διατηρήσουν την περyσινή βαθμολογία τους, ποια θα την ανεβάσουν και ποια δεν θα δουν φέτος το βάθρο των νικητών; Ποιος θα είναι ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος chef της χρονιάς και ποιος ο πιο επιδραστικός; Tα FNL Best Restaurant Awards έρχονται πάλι και φέτος για να δώσουν όλες οι απαντήσεις, σε μια λαμπερή τελετή γεμάτη συγκίνηση, εκπλήξεις και ανατροπές.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, τα FNL Best Restaurant Awards επιστρέφουν, συνεπή στο ραντεβού τους και στην αποστολή τους: να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν για μία ακόμη φορά την αριστεία στην ελληνική εστίαση.

Μία 15μελής κριτική επιτροπή, αμέτρητα ταξίδια και δοκιμές απ’άκρη σε άκρη της Ελλάδας, ατέλειωτα παραγωγικά debates και ανταλλαγές απόψεων, αλλά κυρίως η τεχνογνωσία και το πάθος της έμπειρης και έγκυρης ομάδας γευσιγνωστών, διαμόρφωσαν και φέτος τη λίστα των καλύτερων εστιατορίων της Ελλάδας, η οποία διαθέτει τα πάντα. Από το street food και την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και από τα μοντέρνα bistrot μέχρι την διεθνή υψηλή γαστρονομία, οι νέες διακρίσεις έχουν και φέτος την ολιστική προσέγγιση και το καθολικό αίσθημα που διαπνέει το FNL Guide και δεν είναι άλλο από το ότι: διεθνής ή εγχώρια, fancy ή casual, νυν υπέρ πάντων, η γεύση, η φαντασία και η δημιουργικότητα των chefs.

Η τελετή απονομής των FNL Best Restaurant Awards 2020 θα πραγματοποιηθεί στις 3 Φεβρουαρίου, στις 20:00, στο Ecali Club. Τον τόνο, στη λαμπερή βραδιά θα δώσει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Εμπνευστής και δημιουργός των βραβείων είναι το κορυφαίο portal γαστρονομίας και ευζωίας, FNL (The Food and Leisure Guide). Υποστηρικτές της φετινής διοργάνωσης είναι η εταιρεία DS Automobiles, η σαμπάνια Moet & Chandon, το ουίσκι Chivas 18, το οινοποιείο Παπαγιαννάκος και η μπίρα Νήσος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024