Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΟ 2019-nCoV προκαλεί τη μετάθεση των IT&CM China και CTW China για τον Αύγουστο
Εκθέσεις

Ο 2019-nCoV προκαλεί τη μετάθεση των IT&CM China και CTW China για τον Αύγουστο

Η διπλή έκθεση ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 24–26 Μαρτίου στη Σαγκάη.

Υπό την απειλή της επιδημίας του κοροναϊού 2019-nCoV, οι διοργανωτές των διεθνών εκθέσεων IT&CM China και CTW China αποφάσιαν, για την προστασία και την ασφάλεια των συμμετεχόντων, εκθετών και επισκεπτών, να μεταφέρουν τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους στις 3-5 Αυγούστου, με την επιφύλαξη του ελέγχου της επιδημίας μέχρι τότε.

Η έκθεση ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 24–26 Μαρτίου στη Σαγκάη. Από το 2007, η IT&CM China είναι η κορυφαία έκθεση MICE της Κίνας.

Η αναβολή μαζικών συγκεντρώσεων όπως εκθέσεις μεγάλης κλίμακας και συνέδρια (π.χ. η διπλή έκθεση IT& CM China και CTW China) ακολουθούν τις υποδείξεις των υγειονομικών και κυβερνητικών αρχών όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για την πρόληψη, περιορισμό και μετριασμό της εξάπλωσης του ιού.

Η αναβολή της εκδήλωσης θεωρείται ως το καταλληλότερο βήμα τη στιγμή που ο κίνδυνος ταξιδιού προς και εντός της Κίνας αυξάνεται, καθώς η υγεία και η ασφάλεια αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα προς το παρόν.

Η κατάσταση θα παρακολουθείται στενά από τους διοργανωτές TTG Events και CITS International MICE, με έδρα την Κίνα, οι οποίοι θα συνεχίσουν να παρακολουθούν στενά την κατάσταση και να παρέχουν περαιτέρω ενημερώσεις όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024