Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Νέος ελεγκτής δωματίου ξενοδοχείου από την Schneider Electric

Τατιάνα Ρόκου - 04 Φεβρουάριος 2020, 14:03

Σε συνδυασμό με τους ελεγκτές δωματίων της σειράς SE8300 / SE8350 / SER8300 και το EcoStruxure, ο HRC ενσωματώνει τη λειτουργικότητα του δωματίου με το σύστημα διαχείρισης κτιρίου (BMS), το σύστημα διαχείρισης ιδιοκτησίας (PMS) και το σύστημα κλειδώματος θυρών.


Η Schneider Electric παρουσιάζει τον ελεγκτή δωματίου ξενοδοχείου (Hotel Room Controller) για τη διαχείριση υπηρεσιών και πολυτελών ξενοδοχειακών δωματίων. Ο HRC συνδέεται με τις συσκευές στο εκάστοτε δωμάτιο, όπως τους διακόπτες, τους θερμοστάτες, τις μαγνητικές επαφές κ.λπ., δίνοντας τη δυνατότητα ελέγχου και επιτήρησης των δωματίων. Η συγκεκριμένη λύση ανταποκρίνεται κατάλληλα στις ανάγκες των πελατών, αλλά και στο προσωπικό των ξενοδοχείων.

Ο Hotel Room Controller έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με κεντρικά συστήματα ελέγχου των ξενοδοχείων ανταλλάσσοντας στοιχεία για κάθε δωμάτιο. Το προσωπικό του ξενοδοχείου μπορεί να δει εύκολα τις συνθήκες του δωματίου, όπως την πληρότητά του, την κατανάλωση της ενέργειας, τη θερμοκρασία, την υγρασία κ.ά. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα ελέγχου του φωτισμού και των κουρτινών, της εξυπηρέτησης δωματίου (DND / MUR ή Bell), του συστήματος κλιματιστικού ανάλογα με την κατάσταση του δωματίου, όπως αν είναι ανοιχτές οι πόρτες ή τα παράθυρα.

Σε συνδυασμό με τους ελεγκτές δωματίων της σειράς SE8300 / SE8350 / SER8300 και το EcoStruxure, ο HRC ενσωματώνει τη λειτουργικότητα του δωματίου με το σύστημα διαχείρισης κτιρίου (BMS), το σύστημα διαχείρισης ιδιοκτησίας (PMS) και το σύστημα κλειδώματος θυρών. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους χειριστές των ξενοδοχείων να επιβλέπουν και να ελέγχουν τα δωμάτια σε όλο το ξενοδοχείο για να αυξάνουν την ενεργειακή απόδοση σε μη κατειλημμένα και μη νοικιασμένα δωμάτια και να αντιμετωπίζουν τυχόν θέματα συντήρησης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top