Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣε διαδικασία χωροθέτησης το υδατοδρόμιο της Σερίφου
Αερομεταφορές

Σε διαδικασία χωροθέτησης το υδατοδρόμιο της Σερίφου

Η ύπαρξη αδειοδοτημένων και επιχειρησιακά έτοιμων υδατοδρομίων, σε στρατηγικά επιλεγμένα σημεία της Ελλάδας, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία των υδροπλάνων.

Αυτοψία για τη χωροθέτηση του υδατοδρομίου στη Σέριφο πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή Τεχνικό Κλιμάκιο της εταιρείας Ελληνικά Υδατοδρόμια, αποτελούμενο από τους κ.κ. Γεώργιο Καραγκούνη, πιλότο υδροπλάνων και Ευστράτιο Βλαχάκη, υπεύθυνο Χωροθέτησης και Εξοπλισμού Υδατοδρομίων.

Η ύπαρξη αδειοδοτημένων και επιχειρησιακά έτοιμων υδατοδρομίων, σε στρατηγικά επιλεγμένα σημεία της Ελλάδας, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία των υδροπλάνων, καθώς με τις κατάλληλες υποδομές τους θα παρέχουν την απαιτούμενη επιχειρησιακή υποστήριξη σε ένα πρωτοποριακό μεταφορικό μέσο.

Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, “είναι σαφές ότι η δραστηριοποίηση των υδροπλάνων θα προσθέσει μια πρωτοποριακή μεταφορική δυνατότητα διασφαλίζοντας τις μετακινήσεις καθ’όλη τη διάρκεια του έτους στους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού”. Ακόμη, “η αξιόπιστη και επαρκής προσβασιμότητα, που θα εξασφαλίζεται από την λειτουργία των υδροπλάνων, μέσω των υδατοδρομίων, θα αναζωογονήσει την τοπική οικονομία, αναβαθμίζοντας τον τουρισμό, ενώ παράλληλα θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024