Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Σε διαδικασία χωροθέτησης το υδατοδρόμιο της Σερίφου

Τατιάνα Ρόκου - 05 Φεβρουάριος 2020, 10:13

Η ύπαρξη αδειοδοτημένων και επιχειρησιακά έτοιμων υδατοδρομίων, σε στρατηγικά επιλεγμένα σημεία της Ελλάδας, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία των υδροπλάνων.


Αυτοψία για τη χωροθέτηση του υδατοδρομίου στη Σέριφο πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή Τεχνικό Κλιμάκιο της εταιρείας Ελληνικά Υδατοδρόμια, αποτελούμενο από τους κ.κ. Γεώργιο Καραγκούνη, πιλότο υδροπλάνων και Ευστράτιο Βλαχάκη, υπεύθυνο Χωροθέτησης και Εξοπλισμού Υδατοδρομίων.

Η ύπαρξη αδειοδοτημένων και επιχειρησιακά έτοιμων υδατοδρομίων, σε στρατηγικά επιλεγμένα σημεία της Ελλάδας, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία των υδροπλάνων, καθώς με τις κατάλληλες υποδομές τους θα παρέχουν την απαιτούμενη επιχειρησιακή υποστήριξη σε ένα πρωτοποριακό μεταφορικό μέσο.

Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, “είναι σαφές ότι η δραστηριοποίηση των υδροπλάνων θα προσθέσει μια πρωτοποριακή μεταφορική δυνατότητα διασφαλίζοντας τις μετακινήσεις καθ’όλη τη διάρκεια του έτους στους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού”. Ακόμη, “η αξιόπιστη και επαρκής προσβασιμότητα, που θα εξασφαλίζεται από την λειτουργία των υδροπλάνων, μέσω των υδατοδρομίων, θα αναζωογονήσει την τοπική οικονομία, αναβαθμίζοντας τον τουρισμό, ενώ παράλληλα θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top