Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Δράσεις του Δήμου Σερίφου εκτός και εντός Ελλάδος για την τουριστική προβολή του νησιού

Τατιάνα Ρόκου - 05 Φεβρουάριος 2020, 16:01

Προβλέπονται δράσεις και εντός Ελλάδος, καθώς και σειρά φιλοξενιών δημοσιογράφων, bloggers και παραγόντων της ταξιδιωτικής αγοράς που θα υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.


Με ένα νέο, καλαίσθητο φυλλάδιο και με το σύνθημα “Serifos, all about Cyclades” ο Δήμος του κυκλαδίτικου νησιού ετοιμάζει την εξόρμησή του στο εξωτερικό με εκθεσιακές συμμετοχές με πρώτες την ΒΙΤ στο Μιλάνο και την ΙΤΒ στο Βερολίνο, καθώς και προωθητικές ενέργειες που θα αναδείξουν το πλούσιο τουριστικό προϊόν του προορισμού.

Παράλληλα, προβλέπονται δράσεις και εντός Ελλάδος, καθώς και σειρά φιλοξενιών δημοσιογράφων, bloggers και παραγόντων της ταξιδιωτικής αγοράς που θα υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ έχει προγραμματιστεί και σεμινάριο των τουριστικών επαγγελματιών του νησιού, με στόχο την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Στέλλιος Λιβάνιος τόνισε ότι “η Σέριφος συμπυκνώνει όλα τα στοιχεία ενδιαφέροντος του κυκλαδικού συμπλέγματος και μπορεί να ικανοποιήσει ένα μεγάλο μέρος της ζήτησης, πράγμα που αποτυπώνεται τόσο στο φυλλάδιο όσο και στο σύνθημα με το οποίο αποφασίσαμε να πορευτούμε”. Και πρόσθεσε: “Η συλλογική προσπάθεια του Δήμου με τους επαγγελματίες του νησιού είμαστε βέβαιοι ότι θα δικαιώσει το τελικό αποτέλεσμα και ήδη τα μηνύματα που παίρνουμε από την αγορά είναι αρκετά ενθαρρυντικά”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top