Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΔράσεις του Δήμου Σερίφου εκτός και εντός Ελλάδος για την τουριστική προβολή του νησιού
Προώθηση προορισμού

Δράσεις του Δήμου Σερίφου εκτός και εντός Ελλάδος για την τουριστική προβολή του νησιού

Προβλέπονται δράσεις και εντός Ελλάδος, καθώς και σειρά φιλοξενιών δημοσιογράφων, bloggers και παραγόντων της ταξιδιωτικής αγοράς που θα υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Με ένα νέο, καλαίσθητο φυλλάδιο και με το σύνθημα “Serifos, all about Cyclades” ο Δήμος του κυκλαδίτικου νησιού ετοιμάζει την εξόρμησή του στο εξωτερικό με εκθεσιακές συμμετοχές με πρώτες την ΒΙΤ στο Μιλάνο και την ΙΤΒ στο Βερολίνο, καθώς και προωθητικές ενέργειες που θα αναδείξουν το πλούσιο τουριστικό προϊόν του προορισμού.

Παράλληλα, προβλέπονται δράσεις και εντός Ελλάδος, καθώς και σειρά φιλοξενιών δημοσιογράφων, bloggers και παραγόντων της ταξιδιωτικής αγοράς που θα υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ έχει προγραμματιστεί και σεμινάριο των τουριστικών επαγγελματιών του νησιού, με στόχο την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Στέλλιος Λιβάνιος τόνισε ότι “η Σέριφος συμπυκνώνει όλα τα στοιχεία ενδιαφέροντος του κυκλαδικού συμπλέγματος και μπορεί να ικανοποιήσει ένα μεγάλο μέρος της ζήτησης, πράγμα που αποτυπώνεται τόσο στο φυλλάδιο όσο και στο σύνθημα με το οποίο αποφασίσαμε να πορευτούμε”. Και πρόσθεσε: “Η συλλογική προσπάθεια του Δήμου με τους επαγγελματίες του νησιού είμαστε βέβαιοι ότι θα δικαιώσει το τελικό αποτέλεσμα και ήδη τα μηνύματα που παίρνουμε από την αγορά είναι αρκετά ενθαρρυντικά”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024