Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Condor Airlines έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Hard Rock Cafe Athens
Αεροπορικές εταιρείες

Η Condor Airlines έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Hard Rock Cafe Athens

Η Condor, κομμάτι πλέον του αεροπορικού ομίλου PGL, θα πετά το καλοκαίρι του 2020 σε 16 προορισμούς στην Ελλάδα και δύο στη Κύπρο.

Η Discover The World Greece, γενικός αντιπρόσωπος της Condor Airlines, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Hard Rock Cafe, στο Μοναστηράκι, στις 31 Ιανουαρίου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών γραφείων της Αθήνας και δημοσιογράφοι του τουριστικού χώρου.

Την πίτα έκοψε ο διευθυντής της Discover the World κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, ο οποίος απευθυνόμενος στους ταξιδιωτικούς πράκτορες, ανέφερε ότι από τον Ιανουάριο του 2020 η Condor είναι κομμάτι του αεροπορικού ομίλου PGL, ιδιοκτήτης της πολωνικής αεροπορικής εταιρείας LOT, και θα πετά το καλοκαίρι του 2020 σε 16 προορισμούς στην Ελλάδα και δύο στη Κύπρο.

Ο υπεύθυνος Πωλήσεων της Condor στην Ελλάδα κ. Κώστας Μοσχίδης παρουσίασε τους προορισμούς και τις υπηρεσίες της Condor. Όλοι οι παρευρισκόμενοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, γεγονός που είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την πορεία των πτήσεων της Condor. Στη διάρκεια της εκδήλωσης κληρώθηκε δώρο για τον τυχερό της νέας χρονιάς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024