Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

Διευρύνει τις συνεργασίες της με τους μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους η HIT ΑΕ

Τατιάνα Ρόκου - 06 Φεβρουάριος 2020, 14:23

Η ξενοδοχειακή εκδοχή του symPOSium Web POS, της σουίτας εφαρμογών για επισιτιστικά τμήματα της HIT SA, 'αναγνωρίζει' τον πελάτη από την κάρτα-κλειδί του δωματίου του.


Τις ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης που παρέχει η εταιρεία HΙT SA, και συγκεκριμένα το σύστημα διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων Protel Hotel Software, επέλεξε ο ξενοδοχειακός Όμιλος Aquila Hotels &a Resorts. Τα ξενοδοχεία του κρητικού Ομίλου έκαναν το επόμενο βήμα στη μηχανογράφησή τους και πλέον αξιοποιούν την επαυξημένη λειτουργικότητα που προσφέρει το ενοποιημένο περιβάλλον Protel Multi-Property. Παράλληλα, στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχείων της Aquila Hotels & Resorts, εγκαταστάθηκε η εφαρμογή symPOSium Web POS για πλήρη αυτοματοποίηση των διαδικασιών.

Ο διευθυντής του Τμήματος Protel της εταιρείας, κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας, επισημαίνει: “Η τεχνολογία Protel - συμβατή με τις απαιτήσεις της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας- προσφέρει λύσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο του ξενοδόχου όσο και του επισκέπτη”.
Υπογραμμίζεται ότι η διάθεση στην ελληνική αγορά του Protel Hotel Software -της πιο προηγμένης ξενοδοχειακής λύσης μηχανογράφησης παγκοσμίως- γίνεται από τη HIT SA, τον επίσημο και αποκλειστικό αντιπρόσωπο της φερώνυμης εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η ξενοδοχειακή έκδοση του symPOSium Web POS
Σημειώνεται ότι η ξενοδοχειακή εκδοχή του symPOSium Web POS, της σουίτας εφαρμογών για επισιτιστικά τμήματα της HIT SA, “αναγνωρίζει” τον πελάτη από την κάρτα-κλειδί του δωματίου του, αυτοματοποιεί πλήρως τη διαχείριση των δικαιουμένων του και παίζει σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της πρωτοποριακής διαδικασίας “Paperless Reception”, προκειμένου η υπογραφή του επισκέπτη να λαμβάνεται και να καταχωρείται στο σύστημα του ξενοδοχείου από κάθε station ψηφιακά, χωρίς χαρτί.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top