Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάρια

Ξεκινά στις 9 Φεβρουαρίου το τρίτο ξενοδοχειακό Workshop Tour του 100% Hotel Show στην Αθήνα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Φεβρουάριος 2020, 15:21

Το τρίτο 100% Hotel Workshop Tour ξεκινά αυτήν την Κυριακή από την Αθήνα, παρουσιάζοντας ένα ανανεωμένο format, αλλά και νέους ομιλητές που θα καλύψουν σημαντικά ζητήματα σε σχέση με την ξενοδοχειακή αρχιτεκτονική, την εμπειρία, τις νέες αγορές, αλλά και το προσωπικό των ξενοδοχείων.


Το τρίτο 100% Hotel Workshop Tour ξεκινά αυτή την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου, από την Αθήνα, παρουσιάζοντας ένα ανανεωμένο format, αλλά και νέους ομιλητές. Επιλέγοντας για άλλη μια φορά το ξενοδοχείο Sofitel στην περιοχή του αεροδρομίου, το 100% Hotel Workshop Tour θα ανοίξει τις πόρτες του στις 11:00, παρουσιάζοντας μια σειρά από ομιλίες που θα αναλύσουν τις τελευταίες τάσεις της ξενοδοχειακής αγοράς.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων ετών τού 100% Hotel Workshop Tour αλλά και του 100% Hotel Show, τον συντονισμό των ομιλιών θα επιμεληθεί ο κ. Νίκος Σ. Μοράντης από τη Hotelier Academy, με στόχο τη δημιουργία ενός διαδραστικού κλίματος, ενώ ανάμεσα στους κύριους ομιλητές θα βρίσκονται ο κ. Μιχάλης Κραουνάκης, αρχιτέκτονας στους k-division, η κα Κατερίνα Πετροπούλου, Hotel Sales Specialist στη Hotelising, καθώς και ο κ. Γεώργιος Λύρας από τη Workathlon. Παράλληλα, ο κ. Ζένιος Ζένιου από το Destsetters συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με ένα “εφαρμοσμένο” workshop – έκπληξη για το ξενοδοχειακό Experience Design, σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία στο Sensory Marketing, Scent Plus.

Στον χώρο των Workshops θα παρευρεθούν, επίσης, στελέχη της Demand Fairs & Media, διοργανώτριας εταιρείας της ιδιαίτερης αυτής πρωτοβουλίας, ενώ θα συμμετέχουν και επιλεγμένες εταιρείες που θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν με τους επισκέπτες τού 100% Hotel Workshop Tour.

Η είσοδος και η παρακολούθηση των παρουσιάσεων του 100% Hotel Workshop Tour είναι δωρεάν. To πρόγραμμα και οι θεματολογίες του workshop είναι οι εξής:

Topic #1: Hotel Spaces | Architecture vs Operation
Πώς να προδιαγράψετε τους κομβικότερους χώρους του ξενοδοχείου σας σε επίπεδο Design & Operation, διαμορφώνοντας μια μοναδική εμπειρία που θα αυξήσει την ικανοποίηση των επισκεπτών αλλά και τα έσοδα του ξενοδοχείου σας.
Εισηγητής: Μιχάλης Κραουνάκης, k-division
Διάρκεια: 11.00-12.30

Topic #2: Hotel Experience Design
Ποια η μεθοδολογία διαμόρφωσης του Experience Line του επισκέπτη, και πως η ατμόσφαιρα ενός ξενοδοχείου επηρεάζει τη συνολική του απόδοση τόσο σε επίπεδο ικανοποίησης όσο και σε επίπεδο εσόδων.
Εισηγητής: Ζένιος Ζένιου, Destsetters
Διάρκεια: 12.45-14.15

Τopic #3: New Markets for Greek Hotels
Οι νέες αγορές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τα ελληνικά ξενοδοχεία, και πώς να δημιουργήσετε νέα κανάλια πωλήσεων για το κατάλυμά σας.
Εισηγητής: Κατερίνα Πετροπούλου, Hotelising
Διάρκεια: 14.45- 16.30

Topic #4: Hotel Staff Hunting
Πώς να οργανώσετε τη διαδικασία εύρεσης και διαχείρισης του προσωπικού ξενοδοχείου και ποιες οι βέλτιστες πρακτικές για να επιλέξετε μια αποτελεσματική ομάδα.
Εισηγητής: Γεώργιος Λύρας, Workathlon
Διάρκεια: 16.30 - 18.00

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top