Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Χρυσό Travelife και πιστοποιήσεις ISO για τα ξενοδοχεία του ομίλου H Hotels Collection

Τατιάνα Ρόκου - 07 February 2020, 10:01

Τα ξενοδοχεία Rodos Princess Beach Hotel και Princess Sun Hotel έλαβαν τις πιστοποιήσεις ISO ακολουθώντας τα ξενοδοχεία Princess Andriana Resort & Spa και Boutique 5 Hotel & Spa.


Την πιστοιποίηση Travelife Gold, τη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση για ξενοδοχειακά καταλύματα, έλαβε για τρίτη φορά το ξενοδοχείο Princess Andriana Resort & Spa.

Συνολικά τρία ξενοδοχεία του ομίλου διαθέτουν την πιστοποίηση Travelife Gold, επιβεβαιώνοντας τις προσπάθειες και τη δέσμευση του ομίλου απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον υπό την ομπρέλα του “Travel with Care” προγράμματός του.

Η Τravelife, σύστημα πιστοποίησης βιώσιμου τουρισμού, αξιολόγησε τις επιδόσεις του ξενοδοχείου Princess Andriana Resort & Spa σε ό,τι αφορά στην υπεύθυνη διαχείριση των κοινωνικοοικονομικών και περιβαλλοντικών του επιπτώσεων.

Για την απόκτηση της πιστοποίησης, το ξενοδοχείο αξιολογήθηκε βάσει 163 κριτηρίων, όπως η ελαχιστοποίηση της ποσότητας ενέργειας και κατανάλωσης του νερού, αλλά και για την ορθή διαχείριση των αποβλήτων, παράγοντες που συνεισφέρουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Σε συνέχεια των παραπάνω, τις πιστοποιήσεις ISO 9001, 22000 και 14001 κατέχουν πλέον τέσσερα ξενοδοχεία του ομίλου H Hotels Collection – Hatzilazarou Group.

Τα ξενοδοχεία Rodos Princess Beach Hotel και Princess Sun Hotel έλαβαν τις πιστοποιήσεις ISO ακολουθώντας τα ξενοδοχεία Princess Andriana Resort & Spa και Boutique 5 Hotel & Spa. Οι πιστοποιήσεις αυτές βεβαιώνουν την εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001), διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (ISO 22000) καθώς και περιβαλλοντικής διαχείρισης (ISO 14001).

Ο Όμιλος H Ηotels Collection, που ιδρύθηκε το 1993, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, διαθέτει 6 ξενοδοχεία στη νότια Ρόδο, με συνολική δυναμικότητα 2.150 δωματίων, 1.400 εργαζομένων και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες κάθε επισκέπτη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top