Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Outbound Travel Market 2020: Η Ελλάδα δημοφιλέστερος προορισμός στην Ινδία

Τατιάνα Ρόκου - 07 February 2020, 14:28

Η διεθνής διάκριση της Ελλάδας σε αυτήν την πολύ σημαντική αγορά της Ασίας επιβεβαιώνει τις ευοίωνες προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη του εισερχόμενου τουρισμού από την Ινδία, μετά την άνοδο κατά 30% στις αφίξεις Ινδών τουριστών το 2019.


Το βραβείο του δημοφιλέστερου προορισμού απέσπασε η Ελλάδα, στο πλαίσιο της κορυφαίας διεθνούς τουριστικής έκθεσης της Ινδίας Outbound Travel Market (OTM) 2020, που πραγματοποιήθηκε στη Βομβάη από τις 3 έως τις 5 Φεβρουαρίου. Η διεθνής διάκριση της χώρας μας σε αυτή την πολύ σημαντική αγορά της Ασίας επιβεβαιώνει τις ευοίωνες προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη του εισερχόμενου τουρισμού από την Ινδία, μετά την άνοδο κατά 30% στις αφίξεις Ινδών τουριστών το 2019, αλλά και τις σημαντικές επαφές που είχε κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης, για την ενίσχυση των σχέσεων των δύο χωρών στον τομέα του τουρισμού.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την τελευταία ημέρα της φετινής διοργάνωσης και στη διάρκειά της βραβεύτηκαν εταιρείες, τουριστικά γραφεία και Εθνικοί Οργανισμοί Τουρισμού για τη συνεισφορά και το έργο τους.


Άποψη του ελληνικού περιπτέρου στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση OTM 2020.

Τη βράβευση έκανε ο γενικός γραμματέας Τουρισμού της Ινδίας, Yogendra Tripathi, ενώ το ελληνικό βραβείο παρέλαβε, εκ μέρους του ΕΟΤ, η προϊσταμένη του Τμήματος Οπτικοακουστικών Μέσων και Παραγωγών του Οργανισμού, κα Ελευθερία Φίλη.

Ο ΕΟΤ συμμετείχε, για μία ακόμη χρονιά, στην ΟΤΜ 2020 με πέντε συνεκθέτες (ΗΑΤΤΑ, τουριστικά πρακτορεία και ξενοδοχειακές μονάδες), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την  πρώτη μέρα της έκθεσης πραγματοποιήθηκε με ξεχωριστή επιτυχία ειδική εκδήλωση για την αναλυτική παρουσίαση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος (destination presentation) από την κα Φίλη.
Στη φωτογραφία, η προϊσταμένη του Τμήματος Οπτικοακουστικών Μέσων και Παραγωγών του ΕΟΤ, Ελευθερία Φίλη, παραλαμβάνει το βραβείο του δημοφιλέστερου προορισμού που απονεμήθηκε στην Ελλάδα.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top