Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ SWOT | Hospitality Management Company ανακοινώνει την έναρξη του νέου ξενοδοχείου Heritage Hill
Ξενοδοχεία

Η SWOT | Hospitality Management Company ανακοινώνει την έναρξη του νέου ξενοδοχείου Heritage Hill

Το νέο city hotel είναι κατηγορίας 4* (αστέρων) με 35 δωμάτια υψηλής αισθητικής και μία πολυτελή Lifestyle Suite με μοναδική θέα στην Ακρόπολη.

Το ξενοδοχείο Heritage Hill ανοίγει τις πόρτες του στις 15 Φεβρουαρίου με τη SWOT να έχει αναλάβει τη διαχείριση λειτουργίας του. Το Heritage Hill βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού 61, σε απόσταση αναπνοής από το σταθμό του μετρό Συγγρού – Φίξ, το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος“, αλλά και το Μουσείο της Ακρόπολης, που απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια.

Το νέο city hotel είναι κατηγορίας 4* (αστέρων) με 35 δωμάτια υψηλής αισθητικής και μία πολυτελή Lifestyle Suite με μοναδική θέα στην Ακρόπολη.

Η αίθουσα συσκέψεων χωρητικότητας 16 ατόμων προσφέρεται για επαγγελματικές συναντήσεις με πλήρη οπτικοακουστικό εξοπλισμό και υποστήριξη. Ο συγκεκριμένος χώρος θα φιλοξενεί επίσης σεμινάρια winetasting και wine pairing, από επαγγελματίες του χώρου, αναβαθμίζοντας έτσι την εμπειρία φιλοξενίας.

Ένα σύγχρονο γυμναστήριο προσφέρεται για την καθημερινή άσκηση των επισκεπτών, ενώ το bar / restaurant στο lobby του ξενοδοχείου δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα χαλάρωσης και απόλαυσης των γεύσεων και των αρωμάτων.

Το μενού του ξενοδοχείου ξεχωρίζει και προσφέρει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα νότα στη διαμονή του κάθε επισκέπτη. Με σκοπό τη σύνδεση με την ιστορικότητα της περιοχής και του εργοστασίου της μπύρας Φιξ το ξενοδοχείο, προσφέρει παραδοσιακά πιάτα ημέρας και μενού κρύων πιάτων, ειδικά σχεδιασμένα, συνδυάζοντας μια ιδιαίτερη εμπειρία γεύσεων με ποικιλίες μπύρας από όλη την Ελλάδα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024