Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΘετικό, αλλά συγκρατημένο, το κλίμα στις ΗΠΑ για ταξίδια στην Ελλάδα
Τάσεις

Θετικό, αλλά συγκρατημένο, το κλίμα στις ΗΠΑ για ταξίδια στην Ελλάδα

Τo Globus δηλώνει προκρατήσεις για Ελλάδα +20%, το Gate One +30%, το Homeric +29% και το Colette +30%.

Θετικό, τουλάχιστον σε επίπεδο προκρατήσεων από ΗΠΑ, είναι το κλίμα για τη φετινή τουριστική χρονιά στην Ελλάδα. Όπως διαπιστώθηκε από τις επαφές που πραγματοποίησε στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της έκθεσης New York Times Travel Show ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Τουριστικού Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Τριβιζάς, τo Globus δηλώνει προκρατήσεις για Ελλάδα +20%, το Gate One +30%, το Homeric +29% και το Colette +30%. Ωστόσο, υπάρχει και επιφύλαξη για την εξέλιξη της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο και, φυσικά, για το θέμα του κορονοϊού, παράγοντες που θα διαμορφώσουν και την τελική εικόνα.

Ο κ. Τριβιζάς είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με πολλούς τουριστικούς επιχειρηματίες και Tour Operators, καθώς και με παράγοντες διεθνών Μέσων Ενημέρωσης, όπως NBC, Conde Nast Traveler, ABC κ.ά., ενώ με τη διοίκηση της έκθεσης (στη φωτογραφία με τον ιδιοκτήτη Paul Muire) συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργειών για την οργάνωση ταξιδιών εξοικείωσης Fam/Press trips στην Ελλάδα, αλλά και το επερχόμενο Ultimate Road Show / USA Travel Agents Educational Seminars 2020, που θα καλύπτει τις κυριότερες πόλεις με ενδιαφέρον για την τουριστική αγορά της Ελλάδος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024