Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κρουαζιέρα

Εταιρείες κρουαζιέρας αποκλείουν όλους τους κατόχους κινεζικών διαβατηρίων από τα πλοία τους

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 February 2020, 12:03

Πλήρης απαγόρευση επιβίβασης από τις εταιρείες κρουαζιέρας Royal Caribbean και Norwegian Cruise Lines.


Οι εταιρείες κρουαζιέρας Royal Caribbean και Norwegian Cruise Lines απαγορεύουν πλέον σε όσους κατέχουν διαβατήρια Κίνας, Χονγκ Κονγκ ή Μακάο να επιβιβάζονται στα πλοία τους, ανεξάρτητα από το εάν επισκέφθηκαν πρόσφατα την Κίνα.

Ενώ οι περισσότερες άλλες γραμμές κρουαζιέρας σταματούν τους Κινέζους από το να ταξιδεύουν αν κατοικούσαν ή ταξίδευαν μέσω Κίνας τις δύο τελευταίες εβδομάδες, οι οι συγκεκριμένες εταιρείες κάνουν ένα πολύ μεγαλύτερο βήμα επιβάλοντας πλήρη απαγόρευση.

”Όλοι οι κάτοχοι κινεζικών διαβατηρίων ή διαβατηρίων από το Χονγκ Κονγκ ή το Μακάο, ανεξάρτητα από το πότε βρέθηκαν εκεί, δε θα επιτρέπεται να επιβιβαστούν στα πλοία μας”, δήλωσε η Royal Caribbean.

Αυτό σημαίνει ότι αποκλείονται ακόμη και οι Κινέζοι κάτοχοι διαβατηρίων, οι οποίοι μπορεί να διαμένουν σε άλλη χώρα και να μην έχουν βρεθεί στην Κίνα για εβδομάδες ή και μήνες. Κάτι τέτοιο όμως αφηνει ακάλυπτες τις εταιρείες σε κατηγορίες για διακρίσεις μεταξύ των επιβατών τους και θα μπορούσε να τις βλάψει μακροχρόνια, επιχειρηματικά, στην Ασία.

Και όχι μόνο, καθώς ένα κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean που ήταν αγκυροβολήμενο στο Bayonne του New Jersey στις ΗΠΑ καθυστέρησε στο πρόγραμμά του, καθώς αριθμός Κινέζων επιβατών ελέγχθηκαν και τέσσερις από αυτούς στάλθηκαν σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις λόγω ”υπεροβολικής προσοχής” των Αρχών. κανείς δε βέθηκε θετικό στον κορονοϊό και τελικά οι τρεις από τους τέσσερις είχαν γρίπη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top