Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ιαματικός τουρισμός

Μελέτη εκσυγχρονισμού του Υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων Χίου

Τατιάνα Ρόκου - 13 Φεβρουάριος 2020, 11:11

Η οριοθέτηση του χειμάρρου βρίσκεται σε στάδιο υλοποίησης και γίνονται προσπάθειες ένταξης του εκσυγχρονισμού του υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.


Ενημερωτική συνάντηση για την πορεία εξέλιξης της μελέτης εκσυγχρονισμού του Υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων, των εγκαταστάσεων της ιαματικής πηγής και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου πραγματοποίησαν ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Κωνσταντίνος Βεργίνας με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ιαματικού Τουρισμού και Τουρισμού Ευεξίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Γιάννη Σπιλάνη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Βεργίνας τόνισε ότι η οριοθέτηση του χειμάρρου βρίσκεται σε στάδιο υλοποίησης και γίνονται προσπάθειες ένταξης του εκσυγχρονισμού του υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Επίσης ενημέρωσε ότι η διαδικασία έκδοσης του ειδικού σήματος λειτουργίας οδεύει προς ολοκλήρωση.Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η αξιοποίηση των λουτρών των Αγιασμάτων δημιουργεί προϋποθέσεις τουριστικής ανάπτυξης στην περιοχή και θα πρέπει να αποτελέσει μέρος ενός ευρύτερου αναπτυξιακού σχεδιασμού για την Αμανή.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η περιφερειακή σύμβουλος με τη “Συμπαράταξη Πολιτών”, κα Γ. Αργυρούδη, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΧ κ. Κ. Μισόβουλος και ο πρόεδρος του Φορέα Τουρισμού κ. Α. Νεαμονίτης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top