Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ποδηλατικός τουρισμός

Το πρώτο networking event για το σήμα 'Bike Friendly'

Τατιάνα Ρόκου - 13 Φεβρουάριος 2020, 14:26

Οι συμμετέχοντες και μέλη του δικτύου 'Bike Friendly' είχαν την ευκαιρία την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες, καθώς και να προχωρήσουν σε συνεργασίες.


Στο πλαίσιο των δράσεων για την ανάπτυξη του ποδηλατικού τουρισμού, αλλά και του ποδήλατου ως ήπιο μέσο μετακίνησης των τουριστών, το σήμα “Bike Friendly” προσκάλεσε τα μέλη του και τους συνεργάτες του σε μια εκδήλωση ανάπτυξης σχέσεων και ανταλλαγής ιδεών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου στο Ibis Styles Athens Routes, ένα νέο ξενοδοχείο στην Αθήνα και υπό ένταξη στο δίκτυο των Bike Friendly Hotels.

Οι συμμετέχοντες και μέλη του δικτύου “Bike Friendly” είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες, καθώς και να προχωρήσουν σε συνεργασίες.

Η εταιρεία AthensEcoBikeTours με τον εκπρόσωπό της κ. Θέμο Παπαλά παρουσίασε τον καινοτόμο τρόπο περιήγησης στην Αθήνα και επίσκεψης των αρχαιολογικών χώρων με το ποδήλατο, και με την ηλεκτρονική εφαρμογή που διαθέτει για την επεξήγηση των σημείων επίσκεψης.Το πρωτοπόρο ξενοδοχείο Kallichoron παρουσίασε την εμπειρία του στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών που αγαπούν τις εναλλακτικές δραστηριότητες στην Αστυπάλαια.

Επίσης, η εταιρεία Action Tours & Rentals Greece από την Kassimatis Cycling με τον εκπρόσωπό της κ. Νίκο Κασσιμάτη ενημέρωσε για τις διαδρομές που διαθέτει στην παραλιακή Αθήνα για τους τουρίστες, καθώς και για τις παροχές εξυπηρέτησης μεγάλων αθλητικών-ποδηλατικών γκρουπ.

Ακόμα, ο κ. Παναγιώτης Κουμερτάς από την Attica Paths παρουσίασε τις ποδηλατικές διαδρομές στον Υμηττό, τις οποίες οι τουρίστες μπορούν να διασχίσουν με mountain bike φτάνοντας μέχρι το Σούνιο και με την υποστήριξη οδηγών και συνοδών.

Το σήμα “Bike Friendly” παρουσίασε το πρόγραμμα marketing που έχει μέχρι τώρα υλοποιήσει με δράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο την ανάπτυξη της χρήσης του ποδήλατου σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, το σήμα “Bike Friendly”, παρουσίασε τις έως τώρα δράσεις και καινοτομίες του για την ενίσχυση του ποδηλατικού τουρισμού και των μελών του δικτύου, όπως την παρουσίαση του σήματος σε B2B Workshops του ΕΟΤ στην Ολλανδία, την παρουσία σε τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τις παρουσιάσεις σε τοπικά τηλεοπτικά κανάλια, τις συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα, την αρθρογραφία και παρουσίαση των μελών σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, την πιστοποίηση Greek Bike Specialist για τουριστικά γραφεία, πράκτορες και TOs κ.ά.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top