Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕπιτυχημένο το πρώτο Β2Β workshop του ΕΟΤ στο Ισραήλ
Εκθέσεις

Επιτυχημένο το πρώτο Β2Β workshop του ΕΟΤ στο Ισραήλ

Στο κάλεσμα του ΕΟΤ ανταποκρίθηκαν θετικά και οι 13 Περιφέρειες της Ελλάδας, καθώς και 111 εκπρόσωποι κορυφαίων τουριστικών επιχειρήσεων από όλη τη χώρα.

Με επιτυχία στέφθηκε η πρωτοβουλία του ΕΟΤ να οργανώσει -για πρώτη φορά σε Διεθνή Έκθεση – B2B workshop στη Διεθνή Έκθεση ΙΜΤΜ του Ισραήλ, μεταξύ Ελλήνων και Ισραηλινών επαγγελματιών του τουρισμού και θεσμικών τουριστικών φορέων.

Η αθρόα συμμετοχή στις εργασίες του workshop και τα εξαιρετικά αποτελέσματα σε επαγγελματικές συμφωνίες και προγραμματισμό νέων τουριστικών πακέτων για  θεματικές διακοπές των Ισραηλινών προς περισσότερους ελληνικούς προορισμούς, επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο, την ορθότητα της πρακτικής, που εγκαινίασε ο γενικός γραμματέας ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης στο Τελ Αβίβ.

Βράβευση του κ. Γιάννη Σφαιρόπουλου από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη.

To περίπτερο του ΕΟΤ στην ΙΜΤΜ (11 και 12 Φεβρουαρίου 2020) επισκέφθηκαν ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, ο κ. Φραγκάκης και ο διακεκριμένος και πολύ αγαπητός στο Ισραήλ Έλληνας προπονητής της Maccabi Tel Aviv, κ. Γιάννης Σφαιρόπουλος. Κορυφαίος προπονητής της χρονιάς 2018-2019 στο Ισραήλ, ο κ. Σφαιρόπουλος βραβεύθηκε για τη συνεισφορά του στην προβολή της Ελλάδας στο Ισραήλ, από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, αμέσως μετά τα εγκαίνια της έκθεσης. Παραβρέθηκε επίσης και στην επαγγελματική εκδήλωση B2B, που οργανώθηκε χθες το απόγευμα από τον ΕΟΤ, στο “κλείσιμο” της έκθεσης.

Το πρώτο B2b workshop του EOT, οργανώθηκε από την Κεντρική υπηρεσία και την Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ισραήλ, με την ευγενική υποστήριξη της Aegean Airlines.

Ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης και ο επικεφαλής της Υπηρεσίας  ΕΟΤ Εξωτερικού Ισραήλ κ. Δημήτρης Βασιλειάδης (αριστερά).

Στο κάλεσμα του ΕΟΤ ανταποκρίθηκαν θετικά και οι 13 Περιφέρειες της Ελλάδας, καθώς και 111 εκπρόσωποι κορυφαίων τουριστικών επιχειρήσεων από όλη τη χώρα. Συμμετείχαν: 160 Έλληνες επιχειρηματίες και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης από όλη την ελληνική επικράτεια, οι οποίοι συναντήθηκαν με 120 ισραηλινούς επαγγελματίες του τουρισμού, μεταξύ των οποίων μέλη της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων και TOs του Ισραήλ (ITTAA) και του Ισραηλινού-Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, αλλά και εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών (μισθωμένων και τακτικών πτήσεων), που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμούς ο εμπορικός ακόλουθος της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Ισραήλ κ. Κων/νος Δασκαλόπουλος, ο πρόεδρος του Ισραηλινού Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Cobi Bitton και η CEO της ΙΤΤΑΑ Tali Laufer. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν επίσης, οι περιφερειάρχες Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, δήμαρχοι και αντιπεριφερειάρχες Τουρισμού από όλη την Ελλάδα, αλλά και ο εκπρόσωπος της Aegean Airlines στο Ισραήλ κ. Εφραίμ Φόρτις και η στενή συνεργάτης του, κα Ντέπυ Σπίγκελ.

O γενικός γραμματέας του ΕΟΤ ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους εκπροσώπους της Aegean στο Ισραήλ και τον κ. Φόρτις προσωπικά, ο οποίος ως Ισραηλινός, ελληνικής καταγωγής από τη Χαλκίδα, θυμήθηκε με συγκίνηση ότι, ενώ γεννήθηκε στο Ισραήλ, μίλησε πρώτα ελληνικά, εξαιτίας της γιαγιάς του, που υπήρξε ηρωίδα της Αντίστασης κατά των Ναζί.

Στο καλωσόρισμά του, ο κ. Φραγκάκης κάλεσε τους Ισραηλινούς να επισκεφθούν την Ελλάδα γιατί τρεις κυρίως λόγους. Όπως είπε, είναι χώρα:

  • Ασφαλής και φιλόξενη.
  • Όμορφη όλες τις εποχές του χρόνου.
  • Διαθέτει μοναδική στον κόσμο ποικιλομορφία ηπειρωτικών και νησιωτικών προορισμών.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024