Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάρια

Στη Θεσσαλονίκη η δεύτερη στάση του Ξενοδοχειακού Workshop Tour του 100% Hotel Show

Τατιάνα Ρόκου - 14 Φεβρουάριος 2020, 12:41

Στο χώρο της εκδήλωσης θα παρευρεθούν και στελέχη της Demand Fairs & Media, ενώ θα συμμετέχουν και επιλεγμένες εταιρείες που θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν με τους επισκέπτες τού 100% Hotel Workshop Tour.


Μετά την πρεμιέρα του στην Αθήνα, το 100% Hotel Workshop Tour – The Premium Edition ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να καλύψει σημαντικά ζητήματα σε σχέση με την ξενοδοχειακή αρχιτεκτονική, την εμπειρία, τις νέες αγορές, αλλά και το προσωπικό των ξενοδοχείων.

Επιλέγοντας για ακόμη μια φορά το ξενοδοχείο The Met, το 100% Hotel Workshop Tour θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 11:00 με ανανεωμένο format παρουσίασης, που, έπειτα και από την πρώτη στάση του στην Αθήνα, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές. Οι υψηλής τεχνογνωσίας παρουσιάσεις σχετικά με την ξενοδοχειακή αρχιτεκτονική, το Guest Experience, τις νέες αγορές και το προσωπικό ξενοδοχείου, τα πρακτικά Case Studies από τη WebHotelier και την εταιρεία Scent Plus, καθώς και το πρόγραμμα Google Grow Greek Tourism Online αποτέλεσαν ένα σημαντικό σημείο αναφοράς τής ξενοδοχειακής εξέλιξης, με το κοινό να περιγράφει την τρίτη διοργάνωση του 100% Hotel Workshop Tour ως την πλέον επιμορφωτική και αναβαθμισμένη.

Με νέους ομιλητές, όπως τον κ. Μιχάλη Κραουνάκη, αρχιτέκτονα στην k-division, την κα Κατερίνα Πετροπούλου, Hotel Sales Specialist στη Hotelising και τον κ. Γεώργιο Λύρα από τη Workathlon, αλλά και τον κ. Ζένιο Ζένιου από το Destsetters να συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με ένα “εφαρμοσμένο” workshop – έκπληξη για το ξενοδοχειακό Experience Design, η τρίτη εμφάνιση του 100% Hotel Workshop Tour στη Θεσσαλονίκη αναμένεται με ενδιαφέρον. Τις ομιλίες θα συντονίζει όπως κάθε χρόνο κ. Νίκος Σ. Μοράντης από τη Hotelier Academy, με στόχο τη δημιουργία του signature πλέον διαδραστικού κλίματος των Workshops.

Στο χώρο θα παρευρεθούν, επίσης, στελέχη της Demand Fairs & Media, διοργανώτριας εταιρείας της ιδιαίτερης αυτής πρωτοβουλίας, ενώ θα συμμετέχουν και επιλεγμένες εταιρείες που θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν με τους επισκέπτες τού 100% Hotel Workshop Tour.

Η είσοδος και η παρακολούθηση των παρουσιάσεων του 100% Hotel Workshop Tour είναι δωρεάν. Οι Θεματολογίες και τα Timezones του 100% Hotel Workshop Tour 2020 – The Premium Edition είναι:

11:00 - 11:15
Workshop Opening

11:15 - 12:15
Hotel Spaces vs Operation
Πώς να προδιαγράψετε τους κομβικότερους χώρους του Ξενοδοχείου σας σε επίπεδο Design & Operation, διαμορφώνοντας μια μοναδική εμπειρία που θα αυξήσει την ικανοποίηση των επισκεπτών αλλά και τα έσοδα του Ξενοδοχείου σας.
Ομιλητής: Mike Kraounakis by k-division

12:15 - 12:45
WebHotelier - Παρουσίαση Case Study
Η WebHotelier παρουσιάζει τα νέα δεδομένα στον χώρο των άμεσων κρατήσεων, αλλά και καινοτόμες λύσεις για την ανάπτυξη B2B συμβολαίων και την διευκόλυνση του Operation των Κρατήσεων.
Ομιλητής: Andreas Eftymiou by WebHotelier

13:00 - 14:00
Hotel Experience Design
Hotel Experience Design: Ποια η μεθοδολογία διαμόρφωσης του Experience Line του επισκέπτη και πώς η Ατμόσφαιρα ενός Ξενοδοχείου επηρεάζει τη συνολική του απόδοση τόσο σε επίπεδο ικανοποίησης όσο και σε επίπεδο εσόδων.
Ομιλητής: Zenios Zeniou by Destsetters

14:00 - 14:15
Scent Plus - Παρουσίαση Case Study
Η Scent Plus παρουσιάζει τρόπους διαμόρφωσης ατμόσφαιρας μέσα από το Sensory Marketing, χρησιμοποιώντας το άρωμα και τον ήχο.
Ομιλητής: Nancy Daskalou by Scent Plus

14:15 - 14:45   
Networking Break

14:45 - 15:15
Google - Grow Greek Tourism Online - Παρουσίαση Case Study
Η Google παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις αναζητήσεων στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρειο Ελλάδα, αλλά και ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία που αφορούν τον Ελληνικό Τουρισμό, αναδεικνύοντας τις νέες ευκαιρίες για τα Ξενοδοχεία τής εκάστοτε περιοχής. Σε συνδυασμό με την επεξήγηση του τρόπου χρήσης δημοφιλών εργαλείων της Google, όπως τα Google Trends και το Keyword Planner, οι ξενοδόχοι που θα παρακολουθήσουν το advanced session θα έχουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν την πρακτική εφαρμογή τους στο στήσιμο της online στρατηγικής τού εκάστοτε καταλύματος, αλλά και την ανάπτυξη των άμεσων κρατήσεών τους.
Ομιλητές: Georgios Monokandylos by Google

15:15 - 16:15
New Markets for Greek Hotels
Οι νέες αγορές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τα Ελληνικά Ξενοδοχεία, και πώς να δημιουργήσετε νέα κανάλια πωλήσεων για το κατάλυμά σας.
Ομιλητής: Katerina Petropoulou by Hotelising

16:30 - 17:30
Hotel Staff Hunting
Πώς να οργανώσετε τη διαδικασία εύρεσης και διαχείρισης του προσωπικού ξενοδοχείου και ποιες οι βέλτιστες πρακτικές για να επιλέξετε μια αποτελεσματική ομάδα.
Ομιλητές: George Lyras by Workathlon

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top