Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Φορέας του κορωνοϊού συμμετείχε σε συνέδριο στο QEII Centre του Λονδίνου

Τατιάνα Ρόκου - 14 Φεβρουάριος 2020, 15:05

Την ίδια ημέρα στο ίδιο εκθεσιακό κέντρο -χωρητικότητας πάνω από 2.500 ατόμων- διοργανώθηκε και συνέδριο για διευθυντές επενδυτικών εταιρειών.


Ένας από τους εννέα επιβεβαιωμένους φορείς του κορωνοϊού στη Βρετανία συμμετείχε στις 6 Φεβρουαρίου, σε συνέδριο με 200 συνέδρους στο συνεδριακό κέντρο QEII Centre, ένα από τα μεγαλύτερα της βρετανικής πρωτεύουσας στο Westminster.

Η εφημερίδα “Financial Times” επικαλούνται ένα email που εστάλη από τη διοργανώτρια εταιρεία, Transport Times, σε όλους τους συμμετέχοντες στο συνέδριο ‘UK Bus Summit’, κατόπιν εντολής και με συνημμένη επιστολή από την Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Βρετανίας. Η επιστολή καλεί τους συνέδρους να μην κάνουν μεν κάτι αν δεν εμφανίζουν συμπτώματα του κορωνοϊού, αλλά να μείνουν στο σπίτι τους, να αποφεύγουν επαφή με άλλους ανθρώπους και να καλέσουν την τηλεφωνική γραμμή βοήθειας του Εθνικού Συστήματος Υγείας NHS αν εκδηλώσουν ανησυχητικά συμπτώματα, όπως πυρετό ή βήχα.

“Ενώ ο βαθμός επαφής που μπορεί να είχατε με το κρούσμα στο συνέδριο είναι απίθανο να ήταν σημαντικός, λαμβάνουμε μία προληπτική προσέγγιση και σας ενημερώνουμε”, αναφέρει η επιστολή. Μεταξύ των συνέδρων συπεριλαμβάνονταν στελέχη του τομέα μεταφορών, μέλη του κοινοβουλίου και διευθυντικά στελέχη μεγάλων εταιρειών παροχής υπηρεσιών μεταφορών.

Την ίδια ημέρα στο ίδιο εκθεσιακό κέντρο -χωρητικότητας πάνω από 2.500 ατόμων- διοργανώθηκε και συνέδριο για διευθυντές επενδυτικών εταιρειών.

Την περασμένη Δευτέρα η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι το ξέσπασμα της επιδημίας του COVID-19 αποτελεί “σοβαρή και άμεση απειλή για τη δημόσια υγεία”.
|

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top