Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΦορέας του κορωνοϊού συμμετείχε σε συνέδριο στο QEII Centre του Λονδίνου
MICE

Φορέας του κορωνοϊού συμμετείχε σε συνέδριο στο QEII Centre του Λονδίνου

Την ίδια ημέρα στο ίδιο εκθεσιακό κέντρο -χωρητικότητας πάνω από 2.500 ατόμων- διοργανώθηκε και συνέδριο για διευθυντές επενδυτικών εταιρειών.

Ένας από τους εννέα επιβεβαιωμένους φορείς του κορωνοϊού στη Βρετανία συμμετείχε στις 6 Φεβρουαρίου, σε συνέδριο με 200 συνέδρους στο συνεδριακό κέντρο QEII Centre, ένα από τα μεγαλύτερα της βρετανικής πρωτεύουσας στο Westminster.

Η εφημερίδα “Financial Times” επικαλούνται ένα email που εστάλη από τη διοργανώτρια εταιρεία, Transport Times, σε όλους τους συμμετέχοντες στο συνέδριο ‘UK Bus Summit‘, κατόπιν εντολής και με συνημμένη επιστολή από την Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Βρετανίας. Η επιστολή καλεί τους συνέδρους να μην κάνουν μεν κάτι αν δεν εμφανίζουν συμπτώματα του κορωνοϊού, αλλά να μείνουν στο σπίτι τους, να αποφεύγουν επαφή με άλλους ανθρώπους και να καλέσουν την τηλεφωνική γραμμή βοήθειας του Εθνικού Συστήματος Υγείας NHS αν εκδηλώσουν ανησυχητικά συμπτώματα, όπως πυρετό ή βήχα.

“Ενώ ο βαθμός επαφής που μπορεί να είχατε με το κρούσμα στο συνέδριο είναι απίθανο να ήταν σημαντικός, λαμβάνουμε μία προληπτική προσέγγιση και σας ενημερώνουμε”, αναφέρει η επιστολή. Μεταξύ των συνέδρων συπεριλαμβάνονταν στελέχη του τομέα μεταφορών, μέλη του κοινοβουλίου και διευθυντικά στελέχη μεγάλων εταιρειών παροχής υπηρεσιών μεταφορών.

Την ίδια ημέρα στο ίδιο εκθεσιακό κέντρο -χωρητικότητας πάνω από 2.500 ατόμων- διοργανώθηκε και συνέδριο για διευθυντές επενδυτικών εταιρειών.

Την περασμένη Δευτέρα η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι το ξέσπασμα της επιδημίας του COVID-19 αποτελεί “σοβαρή και άμεση απειλή για τη δημόσια υγεία”.
|

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024