Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
UNWTO

Ο γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού στην Αθήνα

Τατιάνα Ρόκου - 14 Φεβρουάριος 2020, 15:35

Εκτός από την ηεγεσία του Υπουργείου Τουρισμού, ο Zurab Pololikashvili θα συναντήσει εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου και οργανισμών στο Electra Metropolis Hotel, όπου θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων.


Την Αθήνα επισκέπτεται τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου ο γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, Zurab Pololikashvili και θα έχει σειρά συναντήσεων με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού και με φορείς του τουρισμού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Pololikashvili θα επισκεφθεί στις 10 π.μ. το Υπουργείο Τουρισμού και θα έχει διευρυμένη σύσκεψη με τον υπουργό Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη, τον υφυπουργό Τουρισμού, κ. Μάνο Κόνσολα, τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού, κ. Κωνσταντίνο Λούλη και την πρόεδρο του ΕΟΤ, κα Άντζελα Γκερέκου, όπου και θα συζητηθούν ελληνικά και διεθνή θέματα τουριστικής πολιτικής.

Στις 11:30 π.μ. ο γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού θα συναντήσει εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου και οργανισμών στο Electra Metropolis Hotel, όπου θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων.

Τον κ. Pololikashvili θα συνοδεύουν κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα η διευθύντρια του Τμήματος Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, Alessandra Priante και η υπεύθυνη για Ευρωπαϊκά Περιφερειακά Προγράμματα, Beatriz Cano Buchholz.

Τέλος, την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου ο γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού και η συνοδεία του θα επισκεφθούν τους αρχαιολογικούς χώρους στην Κόρινθο και θα έχει συνάντηση με τοπικούς φορείς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top