Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηTo INΣΕΤΕ φέρνει στην Αθήνα την ΕΗL Advisory Services της Ecole hoteliere de Lausanne
Τουριστική εκπαίδευση

To INΣΕΤΕ φέρνει στην Αθήνα την ΕΗL Advisory Services της Ecole hoteliere de Lausanne

Το σεμινάριο με τίτλο 'Maximizing Revenue & Managing Distribution', θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου.

Το ΙΝΣΕΤΕ φέρνει στην Ελλάδα, για τρίτη συνεχή χρονιά, την EHL Advisory Services SA, το consulting branch του κορυφαίου παγκοσμίως εκπαιδευτικού ιδρύματος Ecole hoteliere de Lausanne.

Εικοσιπέντε επαγγελματίες στον τομέα των πωλήσεων και της διαχείρισης εσόδων ξενοδοχείων, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το σεμινάριο με τίτλο “Maximizing Revenue & Managing Distribution”, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, από μένο αυτό σεμινάριο θα αναλυθούν θέματα, όπως οι στρατηγικές τιμολόγησης και διανομής, τεχνικές αύξησης εσόδων, διάγνωση χαμένων ευκαιριών πώλησης, κ.ά.

Το ΙΝΣΕΤΕ, συνεχίζοντας την εκπαιδευτική του δράση, καλύπτει μεγάλο μέρος του κόστους συμμετοχής, δίνοντας στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση με συμβολικά κόστη συμμετοχής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024