Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΤο Mediterranean Yacht Show επιστρέφει για 7η χρονιά στο λιμάνι του Ναυπλίου 2-6 Μαΐου 2020
Yachting

Το Mediterranean Yacht Show επιστρέφει για 7η χρονιά στο λιμάνι του Ναυπλίου 2-6 Μαΐου 2020

Έχοντας ήδη παρατείνει τις εργασίες του κατά μία ημέρα από το 2019, το MEDYS θα διαρκέσει και φέτος 5 ημέρες.

Τη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής διεθνώς θα υποδεχθεί και φέτος το λιμάνι του Ναυπλίου από τις 2 έως τις 6 Μαΐου. Οι εγγραφές για το 7ο Mediterranean Yacht Show (MEDYS), το οποίο διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων, έχουν ήδη ξεκινήσει, με το ενδιαφέρον να είναι ολοένα αυξανόμενο και τον αριθμό των συμμετεχόντων σκαφών και εμπορικών επισκεπτών από όλο τον κόσμο να αναμένεται μεγαλύτερος από ποτέ.

Έχοντας ήδη παρατείνει τις εργασίες του κατά μία ημέρα από το 2019, το MEDYS θα διαρκέσει και φέτος 5 ημέρες, προκειμένου οι brokers από κάθε σημείο του πλανήτη να έχουν περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους να επισκεφθούν τα σκάφη που θα συμμετέχουν στην έκθεση.

Σημαντικός σταθμός στην ατζέντα του yachting παγκοσμίως, το MEDYS διαδραματίζει κυρίαρχο ρόλο στην ανάπτυξη και εξέλιξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο, φέρνοντας κοντά central agents, brokers και εκθέτες με υπηρεσίες και προϊόντα σχετικά με το yachting. Το 6ο MEDYS κατέγραψε 102 εγγεγραμμένα επαγγελματικά επανδρωμένα σκάφη αναψυχής συνολικού αθροιστικού μήκους που ξεπέρασε τα 3,5 χλμ., και συμμετοχή περισσότερων από 450 brokers από 31 χώρες, με τις προσδοκίες για τη φετινή διοργάνωση να είναι αντίστοιχα υψηλές.

To Mediterranean Yacht Show θα φιλοξενήσει για ακόμα μια χρονιά πλήθος εκθετών για υπηρεσίες και προμήθειες που σχετίζονται με τον θαλάσσιο τουρισμό, ενώ μια σειρά θεματικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων θα πλαισιώσουν και φέτος τη διοργάνωση.

Φέρνοντας στο παγκόσμιο επίκεντρο τον ελληνικό θαλάσσιο τουρισμό, βασικός στόχος της έκθεσης είναι η προβολή και προώθηση των επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής που μπορούν να ναυλωθούν στην Ελλάδα και σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο σε ένα διεθνές κοινό charter brokers.

Οι εγγραφές για το 7ο Mediterranean Yacht Show για central agents, brokers, χορηγούς και εκθέτες έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του Mediterranean Yacht Show.

To Mediterranean Yacht Show διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. Δεδομένων των αυξημένων και πολύπλοκων αναγκών υλοποίησης της διοργάνωσης, η επιτυχής έκβαση του show δε θα ήταν δυνατή χωρίς την άμεση και συνεχή υποστήριξη των υπηρεσιών του Δήμου Ναυπλιέων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024