Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Η Ένωση Ξενοδοχείων Δελφών αποτελεί το νέο μέλος της ΠΟΞ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 Φεβρουάριος 2020, 12:39

Η επιχειρηματικότητα στην περιφέρεια αυτήν τη στιγμή αντιμετωπίζει και τα μεγαλύτερα προβλήματα, λέει ο πρόεδρος της ΠΟΞ, ενώ 'κλείται να διαχειριστεί καταστάσεις πρωτόγνωρες, όπως είναι π.χ. το μεταναστευτικό'.


Ένα νέο μέλος προστέθηκε στην “οικογένεια” της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, “χτίζοντας” νέες γέφυρες με την περιφέρεια.  Πρόκειται για την Ένωση Ξενοδοχείων Δελφών, με πρόεδρο τον κ. Ιωάννη Παπαθανασίου, “εξέλιξη που ισχυροποιεί έτι περαιτέρω την πραγματική δυναμική του ξενοδοχειακού κλάδου υπέρ της υγιούς επιχειρηματικότητας, του ποιοτικού τουρισμού και της εργασίας”, όπως λέει η Ομοσπονδία.

Καλωσορίζοντας τους ξενοδόχους - μέλη της Ένωσης Ξενοδοχείων Δελφών, ο πρόεδρος της ΠΟΞ κ. Γρηγόρης Τάσιος δήλωσε: “Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο και αβέβαιο διεθνές περιβάλλον, διασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση όλων των ξενοδόχων της χώρας μας και ιδιαίτερα της περιφέρειας που δέχθηκαν και συνεχίζουν να δέχονται, τις μεγαλύτερες πιέσεις. Επιχειρήσεων που κρατήθηκαν όρθιες και κράτησαν όρθιο τον ελληνικό τουρισμό, που ρίσκαραν και επένδυσαν σημαντικά κεφάλαια μέσα στην κρίση και που συνεχίζουν να παράγουν θέσεις εργασίας, προσφέροντας σημαντική ανάσα στην οικονομία και τις τοπικές κοινωνίες.

Η επιχειρηματικότητα στην περιφέρεια αυτήν τη στιγμή αντιμετωπίζει και τα μεγαλύτερα προβλήματα. Καλείται να διαχειριστεί καταστάσεις πρωτόγνωρες, όπως είναι π.χ. το μεταναστευτικό, ενώ παράλληλα οι ανάγκες της αντιμετωπίζονται σε αρκετές περιπτώσεις με τα ίδια μέτρα και σταθμά που ισχύουν για αστικές ή νησιωτικές περιοχές με μεγαλύτερη ανάπτυξη.

Η ενδυνάμωση και ισχυροποίηση της Ομοσπονδίας μας ενισχύει το λόγο και το ρόλο των Ενώσεων της λεγόμενης ‘άλλης Ελλάδας’, μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις που καλούμαστε από κοινού να αντιμετωπίσουμε. Με στόχο την ισχυρή ΠΟΞ που έχει ανάγκη ο κλάδος, θέτουμε ξεκάθαρους στόχους και προχωράμε μαζί. Θωρακίζουμε την αυτοτέλειά μας και συνεχίζουμε τον διεκδικητικό μας αγώνα για να εξασφαλίσουμε ένα πιο δίκαιο ανταποδοτικό και ανταγωνιστικό πλαίσιο, εφάμιλλο της πολυετούς συνεισφοράς μας στην ελληνική οικονομία”.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top