Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Και άλλες ακυρώσεις διεθνών συνεδρίων λόγω Covid-19

Τατιάνα Ρόκου - 18 Φεβρουάριος 2020, 13:05

Πλήγμα και στην διεθνή αγορά MICE φαίνεται να εξελίσσεται η επιδημία του Covid-19, καθώς διεθνή συνέδρια και εκθέσεις με χιλιάδες συμμετέχοντες ακυρώνονται το ένα πίσω από το άλλο.


Το 12ο ACI Annual Airport Economics & Finance Conference & Exhibition και το 6ο ACI-World Bank Annual Aviation Symposium, που ήταν προγραμματισμένα για τις ημερομηνίες 24-26 Μαρτίου 2020 στην Kuala Lumpur της Μαλαισίας, αναβάλλονται. Οι διοργανωτές θα ανακοινώσουν σύντομα τις νέες ημερομηνίες, που πολύ πιθανόν να είναι μέσα στο 4ο τρίμηνο του 2020.

Στην ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρεται:

“Πρωταρχική μας προτεραιότητα είναι η υγεία αι των συμμετεχόντων, των ομιλητών, των εκθετών του προσωπικού Η ACI Asia Pacific, η ACI Europe και η ACI World ως διοργανωτές, μαζί με την φιλοξενούσα αρχή, Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB) παρακολουθούν στενά το ξέσπασμα της επιδημίας του Covid-19, καθώς εξελίσσεται. Επίσης, οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί και η περιορισμένη συνδεσιμότητα εντός της περιοχής καθιστούν δύσκολη τη μετακίνηση για κάποιους να ταξιδέψουν στην Kuala Lumpur.

Ως αποτέλεσμα, οι διοργανωτές, μαζί με τον οικοδεσπότη, πήραν τη δύσκολη απόφαση να αναβάλουν την εκδήλωση. Εκτιμούμε την κατανόησή σας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, οι οποίες αναπτύχθηκαν πολύ γρήγορα, σε σύντομο χρονικό διάστημα”.

Ματαιώνεται και η ITB China 2020
Οι διοργνανωτές της ITB China ανακοίνωσε ότι προχωρούν στη ματαίωσή της. Η έκθεση ήταν προγραμαμτισμένη να πραγματοποιηθεί 13-15 Μαΐου στο Shanghai World Expo Exhibition and Convention Center της Σαγκάης, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top