Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Λιμένες

Η Goldair μπαίνει στα λιμάνια Αλεξανδρούπολης, Βόλου και Καβάλας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 February 2020, 13:56

Κοινοπρακτικό σχήμα μεταξύ της Goldair και αμερικάνικων πολυεθνικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή στις επικείμενες αποκρατικοποιήσεις των λιμένων Αλεξανδρούπολης, Βόλου και Καβάλας.


Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος τoυ Ομίλου Goldair κ, Kαλλίνικος Καλλίνικος και ο διευθυντής Στρατηγικών Επενδύσεων κ. Βασίλης Μαγκλάρας συναντήθηκαν στις Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου με τον πρέσβη των ΗΠΑ Geoffrey R. Pyatt στις εγκαταστάσεις της Αμερικάνικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Ο λόγος της συνάντησης ήταν προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν το επενδυτικό σχήμα που έχει δημιουργηθεί για την από κοινού διεκδίκηση των λιμένων Αλεξανδρούπολης, Βόλου και Καβάλας τα οποία όπως έχει ανακοινωθεί από την κυβέρνηση είναι προς ιδιωτικοποίηση το προσεχές διάστημα. Ο Όμιλος Goldair συνιστά έναν σημαντικό εταίρο στο συνολικό επενδυτικό σχήμα στο οποίο συμμετέχουν μεγάλες πολυεθνικές αμερικανικές εταιρείες.

Ο κ. Καλλίνικος δήλωσε: ”Η συνεργασία του ομίλου μας με πολυεθνικές επιχειρήσεις υψηλού κύρους αμερικανικών συμφερόντων προκειμένου να συμμετέχουμε ως κοινοπρακτικό σχήμα στις σχεδιαζόμενες αποκρατικοποιήσεις των λιμένων Αλεξανδρούπολης, Καβάλας και Βόλου, συνιστά για εμάς στρατηγικό στόχο. Ο όμιλός μας με την ηγετική του παρουσία στον τομέα των σιδηροδρομικών μεταφορών και logistics στην Ελλάδα μπορεί να εξασφαλίσει την επιτυχία του εγχειρήματος ώστε τα συγκεκριμένα Λιμάνια να εξελιχθούν σε πόλους ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας εν συνόλω, αλλά και των τοπικών οικονομιών, καθιστώντας παράλληλα την χώρα μας πρωταγωνιστή στον τομέα των συνδυασμένων μεταφορών στην Ε.Ε.”.Στη φωτογραφία, άποψη από το λιμάνι της Καβάλας.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top