Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΗ Goldair μπαίνει στα λιμάνια Αλεξανδρούπολης, Βόλου και Καβάλας
Λιμένες

Η Goldair μπαίνει στα λιμάνια Αλεξανδρούπολης, Βόλου και Καβάλας

Κοινοπρακτικό σχήμα μεταξύ της Goldair και αμερικάνικων πολυεθνικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή στις επικείμενες αποκρατικοποιήσεις των λιμένων Αλεξανδρούπολης, Βόλου και Καβάλας.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος τoυ Ομίλου Goldair κ, Kαλλίνικος Καλλίνικος και ο διευθυντής Στρατηγικών Επενδύσεων κ. Βασίλης Μαγκλάρας συναντήθηκαν στις Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου με τον πρέσβη των ΗΠΑ Geoffrey R. Pyatt στις εγκαταστάσεις της Αμερικάνικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Ο λόγος της συνάντησης ήταν προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν το επενδυτικό σχήμα που έχει δημιουργηθεί για την από κοινού διεκδίκηση των λιμένων Αλεξανδρούπολης, Βόλου και Καβάλας τα οποία όπως έχει ανακοινωθεί από την κυβέρνηση είναι προς ιδιωτικοποίηση το προσεχές διάστημα. Ο Όμιλος Goldair συνιστά έναν σημαντικό εταίρο στο συνολικό επενδυτικό σχήμα στο οποίο συμμετέχουν μεγάλες πολυεθνικές αμερικανικές εταιρείες.

Ο κ. Καλλίνικος δήλωσε: “Η συνεργασία του ομίλου μας με πολυεθνικές επιχειρήσεις υψηλού κύρους αμερικανικών συμφερόντων προκειμένου να συμμετέχουμε ως κοινοπρακτικό σχήμα στις σχεδιαζόμενες αποκρατικοποιήσεις των λιμένων Αλεξανδρούπολης, Καβάλας και Βόλου, συνιστά για εμάς στρατηγικό στόχο. Ο όμιλός μας με την ηγετική του παρουσία στον τομέα των σιδηροδρομικών μεταφορών και logistics στην Ελλάδα μπορεί να εξασφαλίσει την επιτυχία του εγχειρήματος ώστε τα συγκεκριμένα Λιμάνια να εξελιχθούν σε πόλους ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας εν συνόλω, αλλά και των τοπικών οικονομιών, καθιστώντας παράλληλα την χώρα μας πρωταγωνιστή στον τομέα των συνδυασμένων μεταφορών στην Ε.Ε.”.

Στη φωτογραφία, άποψη από το λιμάνι της Καβάλας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024