Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & Προβολή‘Limassol Reborn’ στην τουριστική έκθεση ΙΜΤΜ 2020 του Τελ Αβίβ
Κύπρος

‘Limassol Reborn’ στην τουριστική έκθεση ΙΜΤΜ 2020 του Τελ Αβίβ

Στη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε νέο οπτικοακουστικό υλικό για προβολή της Λεμεσού με τίτλο #SurprisingLimassol.

Τα νέα έργα της περιφέρειας Λεμεσού, αλλά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής ως τουριστικός προορισμός προβλήθηκαν σε παρουσίαση που διοργάνωσε η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού (ΕΤΑΛ), σε συνεργασία με το τοπικό γραφείο του Υφυπουργείου Τουρισμού στο Τελ Αβιβ, στα πλαίσια της τουριστικής έκθεσης “ΙΜΤΜ 2020“.

Την εκδήλωση προλόγησε ο γενικός διευθυντής του Υφυπουργείου Τουρισμού, κ. Θεοφάνης Τρύφωνος. Ακολούθησε παρουσίαση της σύγκρονης Λεμεσού και των χαρακτηριστικών της που την καθιστούν αγαπημένο προορισμό για τους Ισραηλίτες ταξιδιώτες, αλλά και επενδυτές από τη διευθύντρια της ΕΤΑΛ κα Μαρία Στυλιανού Μιχαηλίδου. Στη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε νέο οπτικοακουστικό υλικό για προβολή της Λεμεσού με τίτλο #SurprisingLimassol.

Οι παρουσιάσεις των Parklane Resort & Spa Limassol, Amara Hotel και City of Dreams Mediterranean, the first integrated Casino Resort in Cyprus “εντυπωσίασαν τους επαγγελματίες του τουρισμού που παρευρέθηκαν, ανεβάζοντας τον πήχη της πολυτέλειας, της τεχνολογίας, του σχεδιασμού και της άνεσης που εδρεώνει τη Λεμεσό ως τουριστικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών για επισκέπτες, συνέδρια και επιχειρηματικό τουρισμό”, αναφέρει η ΕΤΑΛ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024