Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑνάγκη ενσωμάτωσης των νέων τεχνολογιών στα ξενοδοχεία
Συνέδρια

Ανάγκη ενσωμάτωσης των νέων τεχνολογιών στα ξενοδοχεία

'Το 25% του ελληνικού ΑΕΠ προέρχεται από τον τουρισμό και οφείλουμε να ενσωματώσουμε όλες τις νέες εξειδικευμένες τεχνολογίες στην τουριστική εκπαίδευση, εάν θέλουμε να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας και να γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί', δήλωσε στο 4ο Συνέδριο Hotel Tech 2020, ο γενικός γραμματέας της ΠΟΞ.

Την ανάγκη ενσωμάτωσης των νέων τεχνολογιών στα ξενοδοχεία και την κομβική ευθύνη της Πολιτείας στην εκπαίδευση των νέων ανθρώπων που θέλουν να εργαστούν στον τουριστικό τομέα, υπογράμμισε ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, μιλώντας στο 4ο συνέδριο Hotel Tech 2020 “Check In at the Digital Era Hotel”, που πραγματοποιήθηκε στο Divani Caravel.

“Ζούμε σε μια νέα ψηφιακή εποχή και η γενιά που ανέλαβε τα ηνία των επιχειρήσεων δεν έγιναν ξενοδόχοι ‘από σπόντα’, αλλά από επιλογή. Το 25% του ελληνικού ΑΕΠ προέρχεται από τον τουρισμό και οφείλουμε να ενσωματώσουμε όλες τις νέες εξειδικευμένες τεχνολογίες στην τουριστική εκπαίδευση, εάν θέλουμε να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας και να γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί”, υπογράμμισε.

Το Hotel Tech τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της ΠΟΞ και διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Smart Press. Ειδικοί στο χώρο της τεχνολογίας παρουσίασαν καινοτόμες ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες για τις τουριστικές επιχειρήσεις και ιδιαίτερα για τις ξενοδοχειακές μονάδες, προηγμένες ψηφιακές προτάσεις στον τομέα της δικτύωσης και των επικοινωνιών, σύγχρονες υποδομές και συστήματα διαχείρισης εγκαταστάσεων που μειώνουν το κόστος των επιχειρήσεων, αλλά και έξυπνους, ψηφιακούς τρόπους προώθησης, προβολής και κρατήσεων που κάνουν μια επένδυση περισσότερο αποδοτική.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024