Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Στον Όμιλο Sani/Ikos Group το Βραβείο 'Επιχειρηματική Αριστεία' στα Growth Awards 2020

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 February 2020, 15:15

Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής του στρατηγικής, από το 2015 έως σήμερα ο Όμιλος επένδυσε 500 εκατ. ευρώ, τόσο στην ανάπτυξη του Sani Resort όσο και στη δημιουργία του νέου διεθνούς brand Ikos Resorts.


Με το βραβείο “Επιχειρηματική Αριστεία” τιμήθηκε από τα Growth Awards το Sani/Ikos Group, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020.

Τα Growth Awards απονέμονται για τέταρτη χρονιά και θεσμοθετήθηκαν από τη Eurobank και την Grant Thornton, με στόχο την επιβράβευση των επιχειρήσεων που συνδυάζουν τις υψηλές οικονομικές επιδόσεις με μία επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου επιχειρηματικότητας και εργασιακής κουλτούρας στη χώρα.

Ο Όμιλος Sani/Ikos αποτελεί τον πρώτο διεθνή ξενοδοχειακό όμιλο με “ελληνικό DNA”. Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής του στρατηγικής, από το 2015 έως σήμερα ο Όμιλος επένδυσε 500 εκατ. ευρώ, τόσο στην ανάπτυξη του Sani Resort όσο και στη δημιουργία του νέου διεθνούς brand Ikos Resorts. Κατά την ίδια περίοδο, ο Όμιλος τετραπλασίασε τη κερδοφορία προ φόρων και αποσβέσεων, έχοντας αυξήσει τη Μέση Τιμή Διανυκτέρευσης κατά 75%, επιτυγχάνοντας μέση πληρότητα επτάμηνου άνω του 95%. Συμβάλλοντας στις τοπικές οικονομίες, ο Όμιλος Sani/Ikos, από τον Μάιο του 2020, θα απασχολεί 4.600 εργαζόμενους έναντι 1.800 εργαζόμενων το 2015, ενώ την επόμενη 5ετία ο αριθμός των εργαζόμενων προβλέπεται να ξεπεράσει τους 9.000, κυρίως  μέσω της ανάπτυξης νέων ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα και την Ιβηρική, με νέες επενδύσεις, κατά το ίδιο διάστημα, που θα ξεπεράσουν τα 800 εκατ. ευρώ.

Παρέχοντας μια μοναδική εμπειρία διακοπών, ο Όμιλος έχει αναδειχθεί στις πρώτες θέσεις αριστείας στην εξυπηρέτηση και φιλοξενία διεθνώς. Tην 1η και την 2η θέση στην κατηγορία Top All-Inclusive Resorts στον κόσμο κατέκτησαν τα Ikos Oceania και Ikos Olivia το 2019 στα Travelers’ Choice Awards του TripAdvisor, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής πλατφόρμας στο χώρο του παγκόσμιου τουρισμού, ενώ το Sani Resort αναδείχθηκε ως World’s Leading Family & Beach Resort στα World Travel Awards 2019.Ο κ. Σταύρος A. Ανδρεάδης, πρόεδρος, και κ. Ανδρέας A. Ανδρεάδης, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Sani/Ikos Group δήλωσαν: “Η σημαντική αυτή διάκριση αποτελεί ακόμη μία επιβράβευση της κουλτούρας της εταιρίας μας, μίας διαρκούς προσπάθειας πέντε δεκαετιών για την υπεύθυνη ανάπτυξη και τη δημιουργία διεθνώς αναγνωρισμένων ξενοδοχειακών brands. Πίσω από όλα αυτά βρίσκεται το πάθος και η αφοσίωση των ανθρώπων μας. Και αυτή λοιπόν η τιμητική διάκριση οφείλεται και αφιερώνεται στους ανθρώπους του Sani/Ikos Group, τους οποίους ως διοίκηση ευχαριστούμε από καρδιάς”.

Φιλοσοφία του ομίλου είναι η ανάπτυξη και οι επενδύσεις με άξονα την αειφορία. Στο πλαίσιο αυτό, και με στόχο την μείωση κατανάλωσης ενέργειας και νερού, μείωση αποβλήτων και πλαστικών μιας χρήσης, δημιουργεί δράσεις, όπως το Zero Carbon Footprint. Το φιλόδοξο, όσο και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα υπηρετεί την δέσμευση του ομίλου για την προσφορά μιας ενεργειακά ουδέτερης εμπειρίας διακοπών τα επόμενα χρόνια, δημιουργώντας μια νέα ταξιδιωτική συνείδηση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top