Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέα παγκόσμια συνεργασία της Accor με τη Visa
Ξενοδοχία

Νέα παγκόσμια συνεργασία της Accor με τη Visa

Η συνεργασία θα συνδυάσει το πρόγραμμα ανταμοιβής της Accor με τις παγκόσμιες δυνατότητες πληρωμής της Visa για τη δημιουργία της καινούργιας κάρτας ALL Visa.

Η Accor, κορυφαίος όμιλος στη φιλοξενία σε όλο τον κόσμο και η Visa, παγκόσμιος ηγέτης στις ψηφιακές πληρωμές, ανακοίνωσαν μια νέα διεθνή συνεργασία για να συστήσουν ανανεωμένες εμπειρίες πληρωμών στα μέλη του προγράμματος ανταμοιβής ALL-Accor Live Limitless.

Η συνεργασία θα συνδυάσει το πρόγραμμα ανταμοιβής της Accor με τις παγκόσμιες δυνατότητες πληρωμής της Visa για τη δημιουργία της καινούργιας κάρτας ALL Visa. Τα μέλη που κάνουν αίτηση για τη νέα κάρτα Visa θα μπορούν να τη χρησιμοποιούν για τις καθημερινές αγορές τους σε όλα τα σημεία τα οποία δέχονται Visa. H Accor θα συνεργάζεται με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εταίρων της Visa και τράπεζες σε βασικές αγορές σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια και Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία – Ειρηνικό για την έκδοση της νέας κάρτας ALL Visa. Θα προσφέρει στα μέλη προσαρμοσμένες ανταμοιβές βασισμένες στις προτιμήσεις των πελατών και τη δυνατότητα να κερδίζουν περισσότερους πόντους επιβράβευσης όταν μένουν σε κάποιο από τα ξενοδοχεία της Accor ή όταν κάνουν τις αγορές τους.

Η Accor διαθέτει ένα portfolio από εμβληματικά brands όλων των κατηγοριών στις πιο υποσχόμενες αγορές σε όλο τον κόσμο. Μέσω στρατηγικών εξαγορών και συνεργασιών με πολυτελή και lifestyle brands μεγάλου κύρους όπως τα Raffles, Fairmont, Sofitel, Banyan Tree, Mondrian και Delano, ο όμιλος προσφέρει μοναδικές εμπειρίες μέσα από 39 ξενοδοχειακά brands με περισσότερες από 5.000 μονάδες σε 110 προορισμούς.

Μέσω της συνεργασίας με τη Visa, η Accor ενισχύει τα προνόμια για τα 64 εκατ. μέλη και περισσότερα από 250 εκατ. πελάτες παγκοσμίως του προγράμματος ανταμοιβής ALL–Accor Live Limitless, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα. Η κάρτα ALL Visa θα προσφέρει τη δυνατότητα στον Όμιλο Accor να προσελκύσει πελάτες πέραν της διαμονής τους, μέσω ενός κορυφαίου προγράμματος ανταμοιβής, προσφέροντας στα μέλη του ALL τη δυνατότητα να κερδίζουν πόντους, να απολαμβάνουν νέες εμπειρίες και ακόμα περισσότερες διανυκτερεύσεις.

Με τη νέα αυτή κάρτα η Visa θα αποκτήσει πρόσβαση στο “οικοσύστημα” φιλοξενίας της Accor, ώστε να προσελκύσει πελάτες πέραν της διαμονής, μέσω μοναδικών προνομίων και καινοτόμων ψηφιακών εμπειριών. Οι co-branded κάρτες θα δημιουργήσουν επιπρόσθετη δέσμευση των πελατών στα ξενοδοχεία, νέες ευκαιρίες για την εγγραφή περισσότερων μελών στο πρόγραμμα ALL καθώς και αύξηση των δαπανών.

Ο Sebastien Bazin, πρόεδρος και CEO της Accor, δήλωσε: “Η συνεργασία με τη Visa θα δώσει τεράστια ώθηση στην Accor καθώς ξεκινάμε μια κοινή πορεία για να αναπτύξουμε μια καινοτόμα co-branded κάρτα πληρωμών. Η νέα αυτή πρωτοβουλία θα προσφέρει απαράμιλλα προνόμια στα μέλη μας και θα ενισχύει την επιτυχία του προγράμματος ανταμοιβής ALL αυξάνοντας τη βάση των μελών μας, οδηγώντας σε πρόσθετη δέσμευση και παρέχοντας σε κάθε μέλος κίνητρα για να μένει μαζί μας πιο συχνά και πιο εύκολα. Η ανάπτυξη του ALL είναι ένα σημαντικό ορόσημο για εμάς και είμαστε ιδιαιτέρως ευτυχείς που βρήκαμε στη Visa έναν συνεργάτη που μοιράζεται το πάθος μας για να προσφέρουμε καθημερινά προνόμια και ανταμοιβή”.

Ο Al Kelly, πρόεδρος και CEO της Visa, ανέφερε: “Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με την Accor και που υποστηρίζουμε την εισαγωγή ενός νέου προγράμματος ανταμοιβής. Οι σημερινοί καταναλωτές ζουν σε έναν ψηφιακό κόσμο και αναμένουν προνόμια τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους και τους προσφέρουν νέες και μοναδικές εμπειρίες. Είμαι ιδιαιτέρως ενθουσιασμένος με τη δύναμη που έχει η τεχνογνωσία της Accor στη φιλοξενία, η οποία συνδυάζεται με το παγκόσμιο δίκτυο και τις ψηφιακές δυνατότητες της Visa. O συνδυασμός αυτός μεταφράζεται σε ελκυστικά προϊόντα ανταμοιβής και πληρωμών τα οποία θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του κλάδου της φιλοξενίας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024