Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤουριστικό φυλλάδιο στη Γερμανία 'μετέφερε' το Ναυάγιο της Ζακύνθου στην Τουρκία
Τουριστικά γραφεία

Τουριστικό φυλλάδιο στη Γερμανία 'μετέφερε' το Ναυάγιο της Ζακύνθου στην Τουρκία

Το γεγονός έγινε αντιληπτό από καταγγελία Έλληνα τουριστικού πράκτορα στον ΕΟΤ – άμεση αντίδραση του οργανισμού.

Την άμεση αντίδραση της διοίκησης του ΕΟΤ και των υπηρεσιών του, εντός και εκτός Ελλάδας, προκάλεσε η ένταξη φωτογραφίας από το Ναυάγιο της Ζακύνθου σε ταξιδιωτικό φυλλάδιο τουριστικού πράκτορα της Γερμανίας, που διαφήμιζε ταξίδι στην… Τουρκία, υπό  τον τίτλο “Turkei Blau Reise” (“Γαλάζιο ταξίδι στην Τουρκία”).

Το γεγονός έγινε αντιληπτό από καταγγελία Έλληνα τουριστικού πράκτορα στον ΕΟΤ και αμέσως επιλήφθηκε του θέματος ο γενικός γραμματέας ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης. Η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας, διαμαρτυρήθηκε εντόνως προς το γερμανικό τουριστικό πρακτορείο, το οποίο και αφαίρεσε αμέσως την σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του.

Ταυτόχρονα, ο κ. Φραγκάκης έστειλε επιστολή (ήδη από τις 12 Δεκεμβρίου 2020) στον CEO του τουριστικού πρακτορείου, ζητώντας την απόσυρση και των υπό διανομή φυλλαδίων.

H εταιρεία αποδέχθηκε το λάθος της και δεσμεύθηκε να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σε αυτό το αίτημα. Προηγήθηκε η συγνώμη της εταιρείας και η δέσμευσή της να μην επαναληφθεί ανάλογο λάθος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024