Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

BIT Μilan 2020: Επιβεβαιώθηκε το μεγάλο ενδιαφέρον των Ιταλών για τη Χαλκιδική

Τατιάνα Ρόκου - 20 Φεβρουάριος 2020, 11:05

Η Αegean airlines συνδέει απευθείας το Μιλάνο και τη Ρώμη με την πόλη της Θεσσαλονίκης, από τα τέλη Μαρτίου έως τα τέλη Οκτωβρίου.


Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συμμετείχε με δικό του περίπτερο στη διεθνή τουριστική έκθεση BIT, που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως και 11 Φεβρουαρίου στο Μιλάνο. Το περίπτερο της Χαλκιδικής επισκέφθηκε ο επίτιμος πρόξενος της Ελλάδας στο Μιλάνο, κ. Νικόλαος Σάκκαρης, μαζί με ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγινε η επίσημη παρουσίαση των καταλόγων των ειδικευμένων Tour Operators Viaggi Oggi και Karlitalia, “δημιουργοί” πακέτων διακοπών tailormade προς τη Χαλκιδική.  

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αegean airlines με την απευθείας σύνδεση από Μιλάνο και Ρώμη με την πόλη της Θεσσαλονίκης -τέλη Μαρτίου έως τέλη Οκτωβρίου- “άνοιξε την όρεξη” των Ιταλών επαγγελματιών και μεμονωμένων ταξιδιωτών.

H Χαλκιδική, παράλληλα με τη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Μιλάνο, ξεκίνησε και μια σειρά εκδηλώσεων με θέμα τον Αριστοτέλη, σε συνεργασία με το ιστορικότερο Πανεπιστήμιο, Universita’ degli Studi di Milano και τους Ιταλούς καθηγητές Zanetto Giuseppe και Trabattoni Franco, οι οποίοι επιβεβαίωσαν για τον επόμενο Σεπτέμβριο στηΧαλκιδική, το συνέδριο Ιταλών καθηγητών ελληνικής γλώσσας με θέμα τον Αριστοτέλη.

O Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής ξεκίνησε ακόμη μια σειρά εκδηλώσεων σε συνεργασία με το Dipartimento di Studi Umanistici dell’ Università degli Studi Roma Tre.

Επιβεβαιώθηκε ακόμη την ερχόμενη άνοιξη η διοργάνωση press trip με θέμα τον εναλλακτικό & slow τουρισμό.

Οι εκπρόσωποι του ΤΟΧ είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον διευθυντή της έκθεσης Fiera Milano, Stefano Colombo σχετικά με την επόμενη διοργάνωση ΒΙΤ (7-9 Φεβρουαρίου 2021). Ταυτόχρονα, θα συνεχιστούν οι δράσεις προβολής στην Ιταλία μέσω ειδικών workshop, αλλά και διαφημιστικών καταχωρήσεων στον ιταλικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, με τη βοήθεια της συνεργάτιδας του TOX στην Ιταλία, κας Ελένης Σαρηκώστα.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top