Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Στοχευμένη παρουσία του Δήμου Αλοννήσου στο Ισραήλ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 February 2020, 13:31

Ο προορισμός εκπροσωπήθηκε στην 'IMTM 2020' από το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, κ. Κώστα Ευσταθίου που είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει εκτενώς την Αλόννησο σε επιλεγμένους δημοσιογράφους και bloggers.


Με στόχο το “άνοιγμα” και την πρώτη γνωριμία με την ανερχόμενη ταξιδιωτική αγορά του Ισραήλ, συμμετείχε ο Δήμος Αλοννήσου στην “IMTM 2020”, τη σημαντικότερη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Τελ Αβίβ στο stand της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο περίπτερο του ΕΟΤ
 
Ο προορισμός εκπροσωπήθηκε από το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, κ. Κώστα Ευσταθίου που είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει εκτενώς την Αλόννησο σε επιλεγμένους δημοσιογράφους και bloggers που εξειδικεύονται σε διαφορετικές ομάδες ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο προγραμματισμένων συναντήσεων. Την επόμενη ημέρα, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης και σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο κ. Ευσταθίου συμμετείχε σε B2B Workshop που οργανώθηκε από τον ΕΟΤ με την ευγενική υποστήριξη της Aegean Airlines και στο οποίο δεκάδες επαγγελματίες, τουριστικοί πράκτορες και εκπρόσωποι φορέων του Ισραήλ έλαβαν μέρος για τεχνοκρατικές συναντήσεις με την ελληνική πλευρά.  
 
 
Το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Μεσογείου, οι παραλίες και η φύση, η γραφικότητα, η γαστρονομία και το εύρος επιλογών και δραστηριοτήτων εντυπωσίασαν τους εκπροσώπους ΜΜΕ, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τουριστικών πρακτορείων, ενώ ξεχωριστή θέση στις συζητήσεις είχε το εντυπωσιακό και επιβλητικό Ναυάγιο της αρχαιότητας στην Περιστέρα, που από φέτος το καλοκαίρι θα ξεκινήσει να “μοιράζεται τα μυστικά του” με τους φίλους της κατάδυσης. 
 
 
Με αφετηρία την απευθείας σύνδεση ανάμεσα στην εν λόγω αγορά και το διεθνές αεροδρόμιο της Σκιάθου, διαφαίνεται από τις επαφές μας πως η Αλόννησος διαθέτει τα εφόδια για να συμπληρώσει και να εξελίξει ιδανικά την εμπειρία του ποιοτικού Ισραηλινού ταξιδιώτη στις διακοπές του σε Ελλάδα και Σποράδες. Σκοπός μας είναι να αξιοποιήσουμε τη θετική εντύπωση που δημιουργήσαμε και τις διασυνδέσεις που επιτύχαμε για νέες δράσεις στο μέλλον”, δήλωσε αναφορικά με το πνεύμα της συμμετοχής του Δήμου στην έκθεση, ο δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top