Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέο δρομολόγιο Αθήνα – Πάφος από την Cyprus Airways
Αεροπορικές εταιρείες

Νέο δρομολόγιο Αθήνα – Πάφος από την Cyprus Airways

Η εταιρεία διαθέτει δύο αεροσκάφη Airbus A319 και αναμένεται να αποκτήσει το τρίτο της τον προσεχή Μάρτιο.

Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε χθες Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, η Cyprus Airways γιόρτασε την έναρξη  του νέου απευθείας δρομολογίου της, που συνδέει από τον περασμένο Δεκέμβριο (από τις 21/12/2019) την Αθήνα με την Πάφο με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις. Με τη νέα σύνδεση, η Cyprus ενισχύει ακόμα περισσότερο την επιτυχημένη παρουσία της στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, έχοντας μεταφέρει συνολικά προς / από την Αθήνα το 2019, 185.000 επιβάτες.

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επανασυνδέσαμε την Αθήνα με την Πάφο με την εισαγωγή του δρομολογίου αυτού στο πτητικό μας πρόγραμμα από τον περασμένο Δεκέμβριο, δίνοντας περισσότερες επιλογές στους Έλληνες ταξιδιώτες. Ευχαριστούμε το επιβατικό κοινό και τα μέσα ενημέρωσης για τη συνεχή στήριξή τους”, δήλωσε η κα Κική Χάιδα, PR & Marketing Manager της Cyprus Airways.

Η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, δήλωσε: “Η νέα σύνδεση της Αθήνας με την πανέμορφη Πάφο από την Cyprus Airways, αποτελεί μια προσθήκη στο δίκτυο του αεροδρομίου που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς ενισχύει ακόμη περισσότερο την ταχύτατα αναπτυσσόμενη  αγορά της Κύπρου, με την οποία βέβαια μας ενώνουν ιδιαίτεροι δεσμοί.  Ευχόμαστε στην Cyprus καλή επιτυχία στο νέο δρομολόγιο Αθήνα-Πάφος, με πολλές και γεμάτες πτήσεις!”

Σημειώνεται ότι η Κύπρος (με αύξηση 6% το 2019) αποτελεί την 6η μεγαλύτερη αγορά για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Η Cyprus Airways πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις προς Αθήνα από το αεροδρόμιο Λάρνακας και τρεις πτήσεις τη βδομάδα από το αεροδρόμιο Πάφου.

Η εταιρεία διαθέτει δύο αεροσκάφη Airbus A319 και αναμένεται να αποκτήσει το τρίτο της τον προσεχή Μάρτιο. Η Cyprus Airways πετά απευθείας από την Αθήνα προς Λάρνακα (καθημερινά), Πάφο (3 φορές την εβδομάδα) και Τελ Αβίβ (εβδομαδιαίως).

Παρουσίαση ΔΑΑ

Παρουσίαση Cyprus Airways

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024