Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενώνας Liodentra: Νέο κατάλυμα στο χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels
Ξενοδοχεία

Ξενώνας Liodentra: Νέο κατάλυμα στο χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels

Οι δύο διώροφές κατοικίες πλαισιώνονται από κήπο και είναι επιπλωμένες με αντίκες που έχουν συλλεχθεί ανά τα χρόνια απ’όλο τον κόσμο. Η κάθε διώροφη οικία επιφανείας 135 τ.μ. αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει 4 τουλάχιστον άτομα.

Μια ακόμη πρόταση αυθεντικής φιλοξενίας επιφυλάσσει η αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels, αυτή τη φορά στους επισκέπτες της Πελοποννήσου. Πρόκειται για τον παραθαλάσσιο ξενώνα “Liodentra” στην περιοχή της Καρδαμύλης, στη Μεσσηνιακή Μάνη.

Αρμονικά ενταγμένο στο φυσικό περιβάλλον του ελαιώνα της Καρδαμύλης, το πετρόκτιστο συγκρότημα αποτελείται από δύο διώροφες και μία ισόγεια κατοικία, με ιδανικό προσανατολισμό, προσφέροντας εικόνες από το μεσσηνιακό τοπίο και άμεση πρόσβαση στην καταγάλανη θάλασσα της Μεσογείου. Βασικά χαρακτηριστικά του ξενώνα είναι ο σεβασμός στο περιβάλλον και η διατήρηση την παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Αξιοποιώντας παραδοσιακές τεχνοτροπίες, ντόπιοι μάστορες χρησιμοποίησαν πέτρα, ξύλο και μέταλλο για να δώσουν στο κατάλυμα έναν χαρακτήρα πραγματικά ξεχωριστό.

Οι δύο διώροφές κατοικίες πλαισιώνονται από κήπο και είναι επιπλωμένες με αντίκες που έχουν συλλεχθεί ανά τα χρόνια απ’όλο τον κόσμο. Η κάθε διώροφη οικία επιφανείας 135 τ.μ. αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει 4 τουλάχιστον άτομα. Οι δύο αυτές οικίες διαθέτουν επίσης 2 και 3 μπάνια, 2 μεγάλα καθιστικά με χώρο γραφείου, μπαλκόνι με παραδοσιακά πλακάκια, καθώς και μία μεγάλη βεράντα κάτω από την μεταλλική πέργκολα που προσφέρεται για απογευματινή ξεκούραση ή δείπνο. Αντίστοιχα, η “μικρή έκπληξη” του καταλύματος είναι η ισόγεια οικία επιφανείας 38 τ.μ., που είναι ιδανική για ζευγάρια. Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο και έχει ξεχωριστό λουτρό.

Συνδυάζοντας την παράδοση με τις σύγχρονες ανέσεις, το συγκρότημα αποτελεί την απόλυτη επιλογή για τις διακοπές, καθώς περιλαμβάνει μία πισίνα μήκους 13 μέτρων. Ακόμη, για τις οικογένειες με παιδιά, υπάρχει παιδική χαρά όπου οι μικροί επισκέπτες μπορούν να παίξουν και να χαρούν τις διακοπές τους με ασφάλεια.

Το συγκρότημα είναι ιδανικό και για οργάνωση  ιδιωτικών εκδηλώσεων. Με βάση την αρχιτεκτονική του εξωτερικού χώρου, το ακίνητο μπορεί να φιλοξενήσει με μεγάλη άνεση κοινωνικές εκδηλώσεις μέχρι 100 ατόμων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024