Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΔημοφιλές τηλεοπτικό παιχνίδι στο Βέλγιο προβάλλει την Ελλάδα
Προώθηση προορισμού

Δημοφιλές τηλεοπτικό παιχνίδι στο Βέλγιο προβάλλει την Ελλάδα

Το τηλεπαιχνίδι 'De Mol' κατέχει τα πρωτεία της τηλεθέασης στο βελγικό και ολλανδικό κοινό, με 1.485.537 τηλεθεατές να παρακολουθούν κατά μέσο όρο κάθε επεισόδιο, ενώ ιδιαίτερα υψηλή είναι και η απήχησή του ανάμεσα στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αρχίζει την Κυριακή 8 Μαρτίου η προβολή στο βελγικό κανάλι Vier Channel των συνολικά εννέα επεισοδίων του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού “De Mol“, τα γυρίσματα των οποίων πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2019. Η πρωτοβουλία αυτή του ΕΟΤ εντάσσεται στο πλαίσιο τόσο της συστηματικής προβολής της χώρας μας στη συγκεκριμένη αγορά όσο και της ενίσχυσης της εικόνας της ως ποικιλόμορφου τουριστικού προορισμού με πληθώρα εναλλακτικών δραστηριοτήτων σε νέους προορισμούς, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των προκρατήσεων.

Η Ελλάδα επιλέχθηκε μεταξύ άλλων 11 χωρών ως τόπος παραγωγής της νέας (8ης) περιόδου της εκπομπής μετά από ενέργειες του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών. Όλα τα γυρίσματα έγιναν αποκλειστικά σε εξωτερικούς χώρους γνωστών αλλά και λιγότερο προβεβλημένων ελληνικών προορισμών, όπως η Ήπειρος, τα Μετέωρα, η Κορινθία, η Αρκαδία, η Μεσσηνία και “άγνωστα” σημεία της Αθήνας, ώστε να επιτευχθεί η συνεχής και μεγαλύτερη δυνατή προβολή της χώρας.

Επισημαίνεται ότι το τηλεπαιχνίδι “De Mol” κατέχει τα πρωτεία της τηλεθέασης στο βελγικό και ολλανδικό κοινό, με 1.485.537 τηλεθεατές να παρακολουθούν κατά μέσο όρο κάθε επεισόδιο, ενώ ιδιαίτερα υψηλή είναι και η απήχησή του ανάμεσα στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Στη φωτογραφία, ο παρουσιαστής και οι συμμετέχοντες παίκτες στην 8η σεζόν του βελγικού τηλεπαιχνιδιού “De Mol”, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής στην Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024