Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Louis Hotels πρόσθεσε στα ξενοδοχεία της το πεντάστερο Asterion στην Κρήτη
Ξενοδοχεία

Η Louis Hotels πρόσθεσε στα ξενοδοχεία της το πεντάστερο Asterion στην Κρήτη

Ο όμιλος ξενοδοχείων ανακοίνωσε την ενοικίαση και διαχείριση του πεντάστερου ξενοδοχείου Asterion Suites & Spa που βρίσκεται στον Πλατανιά Χανίων.


Άλλο ένα πεντάστερο ξενοδοχείο προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της της η Louis Hotels. Ο όμιλος ξενοδοχείων ανακοίνωσε την ενοικίαση και διαχείριση του πεντάστερου ξενοδοχείου Asterion Suites & Spa που βρίσκεται στην Κρήτη, στον Πλατανιά Χανίων και συγκεκριμένα στην ιδιωτική παραλία Πύργου Ψηλονέρου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει όλες τις ανέσεις που θα κάνουν τη διαμονή του κάθε επισκέπτη μοναδική, με πολυτελή δωμάτια και σουίτες με ιδιωτική πισίνα και τζακούζι. Το νέο ξενοδοχείο της Louis Hotels διαθέτει τρία εστιατόρια και δύο μπαρ που προσφέρουν και φαγητό οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν όλες τις ώρες τους στο περιβάλλον του Asterion Suites & Spa.

Το εστιατόριο “Oceanis” σερβίρει πρόγευμα, ενώ στο “Αtlantis” pool bar οι βουτιές συνδυάζονται με cocktails και επιλογές από σάντουιτς. Στο a la carte εστιατόριο “Κοραλία” οι ένοικοι θα απολαύσουν μεσημεριανό και δείπνο, ενώ για πιο προσωπικές στιγμές το μπαρ “Ερμής” υποδέχεται τους επισκέπτες για cocktails και sushi. Για τους λάτρεις του μεζέ υπάρχει η επιλογή του εστιατορίου “Ουζάκι”, που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα της Κρήτης.

Το Asterion διαθέτει το κέντρο ευεξίας “Παράδεισος, με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό να προσφέρει θεραπείες και μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, όπως μασάζ, μανικιούρ, πεντικιούρ και υπηρεσίες κομμωτικής. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης αίθουσα για συνέδρια, εκδηλώσεις καθώς και kids club.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024