Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο 10ο Κυνήγι Θησαυρού από τους Έλληνες ξεναγούς
Ξεναγήσεις

Το 10ο Κυνήγι Θησαυρού από τους Έλληνες ξεναγούς

Η εκκίνηση-εγγραφή φέτος θα γίνεται στο μουσείο Ελληνικών Λαικών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγιαννάκη, στην οδό Διογένους 1-3 στη Πλάκα, από τις 10 το πρωί, μέχρι τις 12.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού, το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), διοργανώνει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου το 10ο Κυνήγι Θησαυρού, υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Τουρισμού και Πολιτισμού, και προσκαλεί τους Αθηναίους με τις οικογένειές τους, να ανακαλύψουν μουσεία και μνημεία της Αθήνας.

Όσοι ολοκληρώσουν την αποστολή, θα κερδίζουν δωρεάν ξεναγήσεις που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 1 Μαρτίου, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα παραλάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής και μικρά αναμνηστικά της συμμετοχής τους.

Η εκκίνηση-εγγραφή φέτος θα γίνεται στο Μουσείο Ελληνικών Λαικών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγιαννάκη, στην οδό Διογένους 1-3 στη Πλάκα, από τις 10 το πρωί, μέχρι τις 12.

Το Κυνήγι Θησαυρού φέτος θα κινηθεί στην Περιοχή της Πλάκας, της “συνοικίας των Θεών”. Είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιοχές της Αθήνας.

“Το Σωματείο μας ελπίζει ότι, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, όλοι θα αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας αυτή, για να γνωρίσουν περισσότεροι Αθηναίοι την ομορφιά και την σπουδαιότητα της ιστορίας της Αθήνας, να γνωρίσουν μια Αθήνα που δε μας πληγώνει, αλλά μας κάνει καλύτερους πολίτες”, αναφέρουν οι Έλληνες ξεναγοί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024