Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Σχέδιο επιχορήγησης του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου προς κέντρα αναψυχής

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Φεβρουάριος 2020, 13:36

Το σχέδιο απευθύνεται σε επιχειρήσεις Κέντρων Αναψυχής τα οποία λειτουργούν σε κοινότητες της υπαίθρου, του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς, στα ορεινά καθώς και σε καθορισμένες κοινότητες και περιοχές που γειτνιάζουν με τη Γραμμή Αντιπαράταξης.


Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου, στα πλαίσια των προσπαθειών του για αναβάθμιση του τομέα της γαστρονομίας και των υπηρεσιών που προσφέρονται στους χώρους εστίασης στην ύπαιθρο, ανακοινώνει την έναρξη Σχεδίου Επιχορήγησης για αναβάθμιση χώρων στα Κέντρα Αναψυχής.
 
Το σχέδιο απευθύνεται σε επιχειρήσεις Κέντρων Αναψυχής τα οποία λειτουργούν σε κοινότητες της υπαίθρου, του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς, στα ορεινά καθώς και σε καθορισμένες κοινότητες και περιοχές που γειτνιάζουν με τη Γραμμή Αντιπαράταξης. Επικεντρώνεται στη βελτίωση και αναβάθμιση των εγκεκριμένων χώρων του μαγειρείου, της εστίασης και των χώρων υγιεινής πελατών.
 
Το Σχέδιο καλύπτει μέρος της δαπάνης για: 
  • Ανακαίνιση και αναβάθμιση των υφιστάμενων χώρων υγιεινής πελατών
  • Αντικατάσταση ευτελούς επίπλωσης (καρέκλες και τραπέζια) στους εγκεκριμένους χώρους εστίασης 
  • Αντικατάσταση του ογκώδους επαγγελματικού εξοπλισμού στο χώρο του μαγειρείου και συγκεκριμένα: φούρνους, ψυκτικούς θαλάμους, πλυντήρια πιάτων, ποτηριών και σκευών και μηχανικούς απορροφητήρες για εξαερισμό 
  • Εγκατάσταση ισόθερμης κάβας κρασιών
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τη σχετική αίτηση, μαζί με τα απαραίτητα έντυπα, μέχρι την 31η Αυγούστου 2020. 
 
Το ύψος της επιχορήγησης ανέρχεται στο 50% της συνολικής δαπάνης επιλέξιμων παρεμβάσεων, πριν από το ΦΠΑ, με μέγιστο ποσό επιχορήγησης ύψους 10.000 ευρώ και με ελάχιστο κόστος επένδυσης τουλάχιστον 10.000 ευρώ.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν για λεπτομέρειες και έντυπα αίτησης στα Κεντρικά Γραφεία του Υφυπουργείου Τουρισμού, τα Επαρχιακά Γραφεία Επιθεωρητών του υφυπουργείου ή την ιστοσελίδα του υφυπουργείου.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top